Δελτία Τύπου

Διάκριση σε πανευρωπαϊκή συνδιάσκεψη για την MasterClima, εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της LG Hellas

tags :
Διάκριση σε πανευρωπαϊκή συνδιάσκεψη για την MasterClima, εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της LG Hellas
Ο στρατηγικός συνεργάτης της LG αναδείχθηκε στην κατηγορία «Service partner of the year» με το πρώτο βραβείο αναφορικά με την ταχύτητα και την ποιότητα διεκπεραίωσης επισκευών
Η εταιρεία MasterClima, εξειδικευμένη εταιρεία στις εφαρμογές κλιματισμού και στρατηγικός συνεργάτης του τμήματος Business Solutions της LG Electronics Hellas (LG), διακρίθηκε στην ετήσια πανευρωπαϊκή συνδιάσκεψη του δικτύου εξουσιοδοτημένων συνεργατών τεχνικής υποστήριξης μετά την πώληση “LG Air Solution Service Partner’s Day 2019”. Η φετινή συνδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε στην Πολωνία στην οποία συμμετείχαν 41 ASC εξουσιοδοτημένες εταιρείες και συνολικά 66 συνεργάτες από όλη την Ευρώπη, μεταξύ των οποίων και 6 συνεργάτες από την Ελλάδα.
Ο στρατηγικός συνεργάτης της LG αναδείχθηκε στην κατηγορία «Service partner of the year» με το πρώτο βραβείο αναφορικά με την ταχύτητα και την ποιότητα διεκπεραίωσης επισκευών. Η MasterClima είναι εξειδικευμένη εταιρεία στις εφαρμογές κλιματισμού που αναλαμβάνει πωλήσεις, εγκαταστάσεις, συντηρήσεις και επισκευές κεντρικών συστημάτων κλιματισμού σε κτίρια γραφείων, βιομηχανιών, εργοστασίων, εμπορικών κέντρων, ξενοδοχείων, κατοικιών κλπ. Από το 2007 η εταιρεία είναι στρατηγικός συνεργάτης της LG ως εξουσιοδοτημένη εταιρεία service των μηχανημάτων κεντρικού κλιματισμού της, με τη δυνατότητα πώλησης γνήσιων ανταλλακτικών για όλα τα μοντέλα της εν λόγω εταιρείας.
Ο κ. Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής του τμήματος Business Solutions της LG Electronics Hellas, δήλωσε σχετικά: «Η πανευρωπαϊκή συνδιάσκεψη “LG Air Solution Service Partner’s Day” έχει στόχο να ενισχύσει τις σχέσεις μας με τους συνεργάτες μας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μεταξύ συνολικά 41 εξουσιοδοτημένων συνεργατών από όλη την Ευρώπη, η εταιρεία MasterClima απέσπασε το βραβείο «Service partner of the year». Με την πολύχρονη πείρα της σε όλους τους τύπους κλιματισμού, το άρτια εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό της, και την υποστήριξη της LG, προσφέρει με άριστο τρόπο συμβουλές και λύσεις σε θέματα ψύξης και θέρμανσης τόσο σε κατοικίες όσο και σε επαγγελματικούς χώρους».
 
www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης