Τελευταία Νέα
Ηλεκτρισμός

N. Speeks (CEO Mercedes-Benz): Έτσι θα διαδοθεί η πώληση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην αγορά

N. Speeks (CEO Mercedes-Benz): Έτσι θα διαδοθεί η πώληση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην αγορά
Σημαντικό εμπόδιο οι σταθμοί φόρτισης
H εμπειρία όσων έχουν στην κατοχή τους ηλεκτρικά αυτοκίνητα, αποτελεί τον κινητήριο μοχλό για την επέκτασή τους στην αγορά, σύμφωνα με τον CEO της Mercedes-Benz USA, Nicholas Speeks.
Για μια δεκαετία, τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα έχουν παραχθεί για να ανταποκριθούν στα κυβερνητικά πρότυπα οικονομίας καυσίμου με πιο φιλικές προς το περιβάλλον εναλλακτικές λύσεις έναντι των ορυκτών καυσίμων, σύμφωνα με όσα αναμεταδίδει το CNBC.
 
8877

Παράλληλα, η αύξηση των πωλήσεων θα προκύψει και από την προσφορά κινήτρων και της δημιουργίας των σωστών υποδομών, που έχουν να κάνουν περισσότερο με τους σταθμούς φόρτισης.
Σύμφωνα με τον Nicholas Speeks, υπάρχουν διαφορετικοί τύποι κινήτρων για την αγορά ενός νέου ηλεκτρικού οχήματος, συμπεριλαμβανομένης μιας ομοσπονδιακής πίστωσης φόρου εισοδήματος που ορισμένοι νομοθέτες προσπαθούν να επεκτείνουν. Υπάρχουν επίσης πρωτοβουλίες σε επίπεδο πολιτείας και σε επίπεδο πόλης, καθώς και μερικές από τις εταιρείες ηλεκτρικής ενέργειας.
Παράλληλα, όπως αναφέρει το Edison Electric Institute, στους δρόμους των ΗΠΑ κυκλοφορούν περισσότερα από 1,18 εκατ. ηλεκτρικά αυτοκίνητα από τον Μάρτιο του 2019 και οι πωλήσεις ηλεκτρικών συσκευών πέρυσι αυξήθηκαν κατά 80% σε σύγκριση με το 2017. Το ποσοστό βέβαια που αντιπροσωπεύουν αγγίζει το 2% του συνόλου.

11111


«Το κόστος των ηλεκτρικών οχημάτων, καθώς και η υποδομή φόρτισης, αποτελούν δύο εμπόδια προς την ηλεκτρική κατεύθυνση των οχημάτων» σύμφωνα με τα όσα είπε στο CNBC ο Ralf Speth, Διευθύνων Σύμβουλος της Jaguar Land Rover.
Ο συνδυασμός τέλος ενός αυτοκινήτου της αρεσκείας μας με το περιβαλλοντικό αποτύπωμα που έχουν , φαντάζει ο ιδανικότερος για να αυξηθεί η διαθεσιμότητά τους στην αγορά, συμπλήρωσε ο Speth.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης