Τελευταία Νέα
Πετρέλαιο

Με την Συμφωνία του Tchaikovsky παρομοιάζει ο Barkindo την συνεργασία ΟΠΕΚ - Ρωσίας

Με την Συμφωνία του Tchaikovsky παρομοιάζει ο Barkindo την συνεργασία ΟΠΕΚ - Ρωσίας
Παρομοίωση με την πνοή των έργων του Tchaikovsky έκανε ο Barkindo
Με την ζέση που διαπνέει τα έργα του Ρώσου πιανίστα και συνθέτη Pyotr Ilyich Tchaikovsky στην 6η Συμφωνία, πρέπει να χαρακτηρίζεται και η σχέση μεταξύ του ΟΠΕΚ και της Ρωσίας, σύμφωνα με τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού, Mohammad Barkindo.
«Ο Tchaikovsky, με την ‘’ Παθιασμένη Συμφωνία’’, αναφέρεται στην ικανοποίηση που έλαβε από την έμπνευση που μπορείς να δώσεις σε ένα έργο για να κάνεις ακόμη μεγαλύτερα πράγματα» είπε χαρακτηριστικά ο Barkindo στη Βιέννη χθες (19/11).
Μίλησε επίσης για μια νέα εποχή στη διεθνή ενεργειακή συνεργασία με βάση τον αμοιβαίο σεβασμό και τις κοινές προσπάθειες για την εξεύρεση λύσεων.
Στόχος του OPEC+ είναι η σταθεροποίηση των τιμών του αργού πετρελαίου μέχρι τα τέλη Μαρτίου του 2020. Συνολικά, οι χώρες που συμμετέχουν στη συμφωνία (24 εξαγωγείς αργού, συμπεριλαμβανομένης της Ρωσίας) θα πρέπει να μειώσουν την παραγωγή κατά 1,2 εκατ. Βαρέλια ημερησίως στο επίπεδο του Οκτωβρίου 2018. Στο πλαίσιο της συμφωνίας, τα μέλη του ΟΠΕΚ και των υπολοίπων υποχρεούνται να μειώσουν την παραγωγή πετρελαίου τους κατά 812.000 και 383.000 βαρέλια ημερησίως αντίστοιχα.
Ρωσία και Σαουδική Αραβία, που είναι οι μεγαλύτεροι παραγωγοί πετρελαίου, έχουν τις μεγαλύτερες ποσοστώσεις για τη μείωση της παραγωγής. Είναι υποχρεωμένοι να μειώσουν την παραγωγή πετρελαίου τους κατά 228.000 και 322.000 βαρέλια την ημέρα, αντίστοιχα. Τα έθνη του ΟΠΕΚ + θα εξετάσουν το ζήτημα των επιπέδων παραγωγής το προσεχές διάστημα.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης