Ενέργεια

Κατά 1,4% σε 57,88 εκατομμύρια τόνους υποχώρησε η παραγωγή πετρελαίου της Rosneft το γ΄τρίμηνο του έτους

Κατά 1,4% σε 57,88 εκατομμύρια τόνους υποχώρησε η παραγωγή πετρελαίου της Rosneft το γ΄τρίμηνο του έτους
H εταιρεία με επικεφαλής τον Igor Sechin, στενό σύμμαχο του Προέδρου Vladimir Putin, αντιπροσωπεύει περίπου το 4% της συνολικής παραγωγής πετρελαίου της Ρωσίας
Κατά 1,4% σε 57,88 εκατομμύρια τόνους υποχώρησε η παραγωγή πετρελαίου της Rosneft το γ΄τρίμηνο του έτους, εν μέσω των παγκόσμιων προσπαθειών για περιορισμό της παραγωγής.
Όπως αναφέρει το Reuters, η σημερινή παγκόσμια συμφωνία σχετικά με η μείωση της παραγωγής πετρελαίου θα διαρκέσει μέχρι τα τέλη Μαρτίου του 2020 και οι παραγωγοί, συμπεριλαμβανομένης της Ρωσίας, θα συναντηθούν για να αναθεωρήσουν την πολιτική τους στις 5-6 Δεκεμβρίου στη Βιέννη.
Μάλιστα, η ρωσική εταιρεία με επικεφαλής τον Igor Sechin, στενό σύμμαχο του Προέδρου Vladimir Putin, αντιπροσωπεύει περίπου το 4% της συνολικής παραγωγής πετρελαίου της Ρωσίας.
Παράλληλα, η συνολική παραγωγή υδρογονανθράκων, συμπεριλαμβανομένου του φυσικού αερίου, το χρονικό διάστημα Ιουλίου - Σεπτεμβρίου μειώθηκε σε 5,74 εκατομμύρια βαρέλια την ημέρα ισοδύναμου πετρελαίου κατά 1,5%, σε ετήσια βάση.
Η εταιρεία ανέφερε επίσης ότι η παραγωγή πετρελαίου στη μεγαλύτερη μονάδα παραγωγής της, το Yuganskneftegaz, που βρίσκεται στη Δυτική Σιβηρία, έφθασε σε ρεκόρ ύψους 1.466 εκατομμυρίων bpd αυτό το καλοκαίρι από τότε που ξεκίνησε η παραγωγή το 1964.
Τέλος, όσον αφορά την παραγωγή πετρελαίου της εταιρείας, μειώθηκε κατά 1,9% σε ετήσια βάση στα 16,3 δισ. κυβικά μέτρα.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης