Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Συνάντηση του υφυπουργού Εργασίας Ν. Μηταράκη με τον Πρόεδρο του ΤΕΕ Γ. Στασινό και τον Πρόεδρο του ΤΜΕΔΕ Κ. Μακέδο

Συνάντηση του υφυπουργού Εργασίας Ν. Μηταράκη με τον Πρόεδρο του ΤΕΕ Γ. Στασινό και τον Πρόεδρο του ΤΜΕΔΕ Κ. Μακέδο
Στο επίκεντρο της συνάντησης το ζήτημα της διαχείρισης, διάθεσης και κατανομής του αποθεματικού του πόρου του έξι τοις χιλίοις
Συνάντηση πραγματοποίησε ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, κ. Νότης Μηταράκης με τον Πρόεδρο του ΤΕΕ κ. Γιώργο Στασινό καθώς και τον Πρόεδρο του ΤΜΕΔΕ κ. Κωνσταντίνο Μακέδο αναφορικά με το ζήτημα της διαχείρισης, διάθεσης και κατανομής του αποθεματικού του πόρου του έξι τοις χιλίοις που δεν είχε αποδοθεί τα τελευταία χρόνια στους μηχανικούς  δημοσίους υπαλλήλους.
Στη συνάντηση επιβεβαιώθηκε πως στο άμεσο προσεχές διάστημα θα αποδοθεί ο πόρος στους δικαιούχους μηχανικούς δημοσίους υπαλλήλους, μέλη της ΕΜΔΥΔΑΣ, ενώ δρομολογούνται ήδη οι απαραίτητες ενέργειες προς αυτή την κατεύθυνση.
Στο πλαίσιο αυτό, έχει ήδη συσταθεί πενταμελής διαχειριστική Επιτροπή, αποτελούμενη από μέλη του ΕΦΚΑ, της ΠΟΕΜΔΥΔΑΣ, του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων καθώς και του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.
Με το πέρας της συνάντησης, ο κ. Μηταράκης δήλωσε σχετικά:
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο τον κ. Στασινό όσο και τον κ. Μακέδο για τη σημερινή μας συνάντηση. Στόχος της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εργασίας είναι η αποκατάσταση της κανονικότητας, σε όλα τα ζητήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων μας. Στο πλαίσιο αυτό, προχωράμε άμεσα προς την επίλυση του ζητήματος που αφορά στην απόδοση του αποθεματικού του πόρου του έξι τοις χιλίοις που δεν είχε αποδοθεί τα τελευταία χρόνια στους μηχανικούς δημοσίους υπαλλήλους.»



www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης