Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Συνάντηση ΠΣΕΕΠ με Φ. Γεννηματά και Κ. Αρβανιτίδη

Συνάντηση ΠΣΕΕΠ με Φ. Γεννηματά και Κ. Αρβανιτίδη
Τι συζητήθηκε στη συνάντηση
Συνάντηση με την Πρόεδρο του Κινήµατος Αλλαγή κα Φώφη Γεννηµατά, τον τοµεάρχη Ενέργειας κ.Γιώργο Αρβανιτίδης  καθώς  και  στελέχη  του  ΚΙΝΑΛ είχε σήμερα 22/10/2019 στη Βουλή οι εκπρόσωποι του Πανελλήνιου Σωματείου Εργαζομένων στα Ελληνικά Πετρέλαια.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση "Παρά τις διαβεβαιώσεις που πήραµε από το ΤΑΙΠΕ∆, ότι η κυβέρνηση δεν έχει δώσει καµία εντολή για περαιτέρω ιδιωτικοποίηση του ποσοστού του δηµοσίου στον όµιλο των ΕΛΠΕ συνεχίζουµε τις προσπάθειές έτσι ώστε να υπάρξει η πολιτική βούληση της επιστροφής των µετοχών του ελληνικού δηµοσίου  των  ΕΛΠΕ από το ΤΑΙΠΕ∆ στο Υπουργείο Οικονοµικών .
Απατώντας στο αίτηµα µας για συνάντηση, µας υποδέχτηκαν σήµερα στα γραφεία του Κινήµατος Αλλαγής στην Βουλή  η Πρόεδρος του, κα Φώφη Γεννηµατά, ο τοµεάρχης Ενέργειας κος  Γιώργος Αρβανιτίδης  καθώς  και  στελέχη  του  ΚΙΝΑΛ.  
Στην κα Γεννηµατά  αναπτύξαµε όλη µας την επιχειρηµατολογία για την αποτροπή της περαιτέρω ιδιωτικοποίησης των ΕΛΠΕ αλλά και την επιστροφή, του προς εκποίηση ποσοστού  µετοχών στο ελληνικό δηµόσιο.  Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ  αφού εξήρε τους αγώνες που έχουµε δώσει µέχρι τώρα για την αποτροπή του ξεπουλήµατος του Οµίλου, εξέφρασε µε τη σειρά της τη στήριξή της στον Αγώνα µας καθώς και την αγωνία της ώστε να µην χαθεί ο δηµόσιος χαρακτήρας  των  ΕΛΠΕ.
Μιας  εταιρείας  που είναι ικανή να οδηγήσει τη χώρα σε δρόµους ανάπτυξης και να συµβάλει σηµαντικά στην ανάταση της εθνικής οικονοµίας.
 Γνωρίζουµε όλοι πολύ καλά ότι ο αγώνας είναι πολύ δύσκολος και ότι έχει ακόµα πολλές στροφές. Γι’ αυτό σας καλούµε όλους σε ενεργοποίηση, συσπείρωση και αγωνιστική επαγρύπνηση  γύρω από το Σωµατείο µας, για να παλέψουµε όλοι µαζί, πιο δυνατά, πιο αποτελεσµατικά  για  τα εργασιακά, οικονοµικά και ασφαλιστικά  δικαιώµατά  µας" καταλήγει η ανακοίνωση.


www.wordldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης