Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Το Παγκόσμιο Κύπελλο Socca World Cup 2019 ολοκληρώθηκε στο Ρέθυμνο με την ενέργεια της ZeniΘ

Το Παγκόσμιο Κύπελλο Socca World Cup 2019 ολοκληρώθηκε στο Ρέθυμνο με την ενέργεια της ZeniΘ
Κορυφαία ενέργεια για τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις του νησιού αλλά και για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 6v6, Socca World Cup
H ZeniΘ, ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, πραγματοποίησε την επόμενη ενεργειακή της στάση στην Κρήτη, προσφέροντας πλέον τα καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες της σε ακόμη περισσότερα νοικοκυριά και επιχειρήσεις.
Η εταιρεία στήριξε ως επίσημος χορηγός το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 6v6, Socca World Cup, που πραγματοποιήθηκε κατά το διάστημα 12- 20 Οκτωβρίου στο Ρέθυμνο. Δίνοντας δυναμικό «παρών» μαζί με πάνω από 1.000 συμμετέχοντες των 40 εθνικών ομάδων σε 96 αγώνες, η ZeniΘ αποθέωσε την ομάδα της Ελλάδας που προκρίθηκε στους ημιτελικούς και κατέκτησε την 3η θέση! Παράλληλα, η εταιρεία απογείωσε την ενέργεια του ποδοσφαιρόφιλου κοινού δίνοντάς του τη δυνατότητα να συμμετέχει σε κορυφαίο διαγωνισμό με δώρο 1 ολόκληρο χρόνο δωρεάν ρεύμα από τη ZeniΘ.

Κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος, το κοινό των αγώνων είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της ZeniΘ στην πλατεία του Αγνώστου Στρατιώτη και να γνωρίσει από κοντά τις μοναδικές προσφορές σε ρεύμα, ενώ κατά την περίοδο της «προθέρμανσης», η εταιρεία φιλοξένησε μια σειρά από διασκεδαστικές δραστηριότητες για τους λάτρεις του αθλήματος σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Βόλο, όπου ένας τυχερός νικητής, που έβαλε το «γκολ ενέργειας» στο activation του διαγωνισμού, ταξίδεψε για 3 ημέρες στο Ρέθυμνο και απόλαυσε από κοντά το Πρωτάθλημα με VIP εισιτήρια για όλους τους αγώνες.

Ο κ. Μάνος Εξαρχουλάκος, Διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας της ZeniΘ, δήλωσε σχετικά: «Η κορυφαία διοργάνωση του κόσμου στο ποδόσφαιρου μικρών διαστάσεων Socca World Cup «προσγειώθηκε» στην παραλία του Ρεθύμνου, προσφέροντας κορυφαίες αθλητικές στιγμές. Ως ZeniΘ συνεχίζουμε την πανελλαδική μας επέκταση προσφέροντας ρεύμα και αέριο σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, ως 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας, με τις πιο σύγχρονες και εξατομικευμένες ενεργειακές λύσεις για κάθε νοικοκυριό και επιχείρηση. Η στήριξή μας, ως επίσημος χορηγός στο Παγκόσμιο Κύπελλο Socca World Cup, μας φέρνει πιο κοντά στο ενεργειακό δίκτυο της Κρήτης. Είμαστε περήφανοι που είμαστε κομμάτι αυτής της επιτυχημένης παγκόσμιας διοργάνωσης που αγκαλιάστηκε από την κρητική και την παγκόσμια κοινότητα και επιφυλασσόμαστε για μελλοντικές δράσεις γεμάτες ενέργεια!».  

Οι ενέργειες της ZeniΘ στο πλαίσιο της χορηγίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 6v6, Socca World Cup πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με τη Libero, οργανωτική επιτροπή της διοργάνωσης στην Ελλάδα.



www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης