Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Ο κομβικός ρόλος της ενέργειας στην οικονομική ανάπτυξη - Βασικό Θέμα του 24ου Ετήσιου Συνεδρίου του ΙΕΝΕ

Ο κομβικός ρόλος της ενέργειας στην οικονομική ανάπτυξη - Βασικό Θέμα του 24ου Ετήσιου Συνεδρίου του ΙΕΝΕ
Το 24ο Εθνικό Συνέδριο «Ενέργεια & Ανάπτυξη» του ΙΕΝΕ υποστηρίζεται και εφέτος από μεγάλες εταιρείες και οργανισμούς του ενεργειακού τομέα και όχι μόνο
Με κεντρικό θέμα «Ο Κομβικός Ρόλος της Ενέργειας στην Οικονομική Ανάπτυξη», το Ινστιτούτο Ενέργειας ΝΑ Ευρώπης (ΙΕΝΕ) διοργανώνει στις 21 και 22 Νοεμβρίου 2019, το 24ο Εθνικό Συνέδριο «Ενέργεια & Ανάπτυξη». (https://www.iene.eu/el/congress/19/energy-and-development-2019?p=98)
Η κορυφαία εκδήλωση του ΙΕΝΕ, που θα πραγματοποιηθεί στο Ίδρυμα Ευγενίδου (Λεωφ. Συγγρού 387) στην Αθήνα, συγκεντρώνει, για μια ακόμη φορά, πλειάδα κορυφαίων στελεχών του ενεργειακού τομέα από την Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και εκπροσώπους μεγάλων διεθνών και ευρωπαϊκών ενεργειακών οργανώσεων και εταιρειών που θα παρουσιάσουν τις τελευταίες εξελίξεις σε όλο το φάσμα της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος. Για μια ακόμη φορά, το "Ενέργεια & Ανάπτυξη" αναδεικνύει την ενεργειακή ατζέντα σε Ελλάδα και ΝΑ Ευρώπη.
Στόχος του φετινού Συνεδρίου του ΙΕΝΕ, που τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, (ΥΠΕΝ) είναι να προσφέρει το βήμα για τη διενέργεια ενός αποτελεσματικού και δημιουργικού διαλόγου, καθώς και για την ανταλλαγή απόψεων, μέσα από τεκμηριωμένες παρουσιάσεις, που σχετίζονται με τις τελευταίες εξελίξεις και τις προοπτικές που διανοίγονται στον ενεργειακό τομέα, τόσο σε εγχώριο όσο και σε διεθνές επίπεδο, ενώ θα προσφέρει την ευκαιρία για να εξαχθούν χρήσιμα συμπεράσματα.
Το 24ο Εθνικό Συνέδριο «Ενέργεια & Ανάπτυξη» του ΙΕΝΕ υποστηρίζεται και εφέτος από μεγάλες εταιρείες και οργανισμούς του ενεργειακού τομέα και όχι μόνο, που συμμετέχουν ως χορηγοί, ή υποστηρικτές της σημαντικής αυτής ετήσιας συνάντησης.
 
www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης