Τελευταία Νέα
Πετρέλαιο

Η Shell προχωρεί στην αναβάθμιση του πετρελαϊκού πεδίου Pierce στη βρετανική Βόρεια Θάλασσα

tags :
Η Shell προχωρεί στην αναβάθμιση του  πετρελαϊκού πεδίου  Pierce στη βρετανική Βόρεια Θάλασσα
Το Pierce είναι η όγδοη τελική επενδυτική απόφαση της Shell στην ηπειρωτική Βρετανία από την αρχή του 2018
Η Royal Dutch Shell και η Ithaca Energy έδωσαν το πράσινο φως για την αναβάθμιση του πετρελαϊκού πεδίου Pierce στη Βόρεια Θάλασσα της Βρετανίας προκειμένου να παράγει φυσικό αέριο, ανακοίνωσε  η Shell την Πέμπτη 3/10/2019.
Το έργο περιλαμβάνει την τροποποίηση του υφιστάμενου σκάφους για την πλωτή παραγωγή, τη στήριξη και την εκφόρτωση (FPSO) και την εγκατάσταση μιας γραμμής εξαγωγής αερίου από τη FPSO στον αγωγό SEGAL.
Περιλαμβάνει επίσης τη διάνοιξη νέων φρεατίων στον τομέα, ο οποίος παράγει τώρα πετρέλαιο και στέλνει αέριο στη δεξαμενή.
"Αυτή η σημαντική ανάπτυξη του πεδίου Pierce θα μας επιτρέψει να ξεκλειδώσουμε πρόσθετα αποθέματα φυσικού αερίου για το Ηνωμένο Βασίλειο", δήλωσε ο Steve Phimister, επικεφαλής της Βόρειας Θάλασσας της Shell.
Η Pierce είναι η όγδοη τελική επενδυτική απόφαση της Shell στην ηπειρωτική Βρετανία από την αρχή του 2018, πρόσθεσε ο Phimister.
Πρόκειται για κοινοπραξία μεταξύ της Shell, η οποία κατέχει μερίδιο 92,52% και της Ithaca Energy, στην οποία η ισραηλινή Delek Group κατέχει  μερίδιο 7,48%.


www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης