Δελτία Τύπου

To Φυσικό Αέριο γίνεται φοιτητικό

To Φυσικό Αέριο γίνεται φοιτητικό
Για οποιαδήποτε πληροφορία καλέστε στο 181133
Ένα ολοκαίνουριο προϊόν Ρεύμα Φοιτητικό, προσφέρει το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας, καλύπτοντας στο έπακρο της ανάγκες των φοιτητών.

Αναλυτικά:
«Το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας δίνει ενέργεια και στους φοιτητές με το ολοκαίνουριο προϊόν Ρεύμα Φοιτητικό και καλύπτει στο φουλ τις ανάγκες τους μέρα νύχτα!
Πλέον, οι φοιτητές απολαμβάνουν ξέγνοιαστα τη νέα φοιτητική τους ζωή με χρέωση κιλοβατώρας φθηνότερη και από της νυχτερινής (0,0659€/kWh) για όλο το 24ωρο και μηνιαίο πάγιο μόνο στα 4,5€!
Το όφελος δεν σταματά εκεί. Η εταιρεία επιβραβεύει επιπλέον τον φοιτητή και σε συνεργασία με την αλυσίδα καταστημάτων ΠΛΑΙΣΙΟ, προσφέρει σε κάθε φοιτητή δωροεπιταγή 50€ για αγορές σε φυσικό κατάστημα ή ακόμα και on-line στο www.plaisio.gr .

Όπως σε κάθε προϊόν ρεύματος, φυσικού αερίου αλλά και double play του Φυσικού Αερίου Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας έτσι και στο νέο πακέτο Ρεύμα Φοιτητικό - 24/7 Νυχτερινό ισχύει η μηδενική εγγύηση για πληρωμή με πάγια εντολή, ενώ επιπρόσθετα παρέχεται:

·         Επείγουσα τεχνική βοήθεια στο σπίτι, κάθε μέρα, όλο το 24ωρο
·         Ασφάλιση περιεχομένου μέχρι 3.000€
·         Επιβράβευση Alpha Bonus – με 4πλάσιους Bonus Πόντους

Για οποιαδήποτε πληροφορία καλέστε στο 181133, επισκεφτείτε ένα κατάστημα της εταιρείας σε Αθήνα, Λάρισα, Θεσσαλονίκη ή ένα καταστήματα της αλυσίδας VODAFONE.
Καλή φοιτητική χρονιά!».

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης