Δελτία Τύπου

Η Schneider Electric παρουσιάζει τα νέα χρώματα του διακοπτικού υλικού Asfora

Η Schneider Electric παρουσιάζει τα νέα χρώματα του διακοπτικού υλικού Asfora
Μία ολοκληρωμένη σειρά διακοπτικού υλικού που προσφέρει μέγιστη λειτουργικότητα, χωρίς συμβιβασμούς στην αισθητική
Η Schneider Electric, πρωτοπόρος στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού, παρουσιάζει στην ελληνική αγορά τα νέα χρώματα του διακοπτικού υλικού Asfora, που προσφέρει μέγιστη λειτουργικότητα ενώ αναβαθμίζει τον χώρο με τον καλαίσθητο και κομψό σχεδιασμό του.
Τα τέσσερα νέα χρώματα της σειράς -Bronze, Ανθρακί, Αλουμίνιο και Ατσάλι- με δυνατότητα πολλαπλών πλαισίων έως 6 θέσεων οριζόντια και έως 3 θέσεων κάθετα δίνουν νέα διάσταση στο διακοπτικό υλικό με μέγιστο χώρο στους μηχανισμούς και minimal πλαίσιο. Η σειρά Asfora αποτελείται από υλικά και χρώματα εξαιρετικής ποιότητας και σε συνδυασμό με την προσιτή τιμή, ανταποκρίνεται στις ανάγκες κάθε καταναλωτή. Ακόμη, χάρη στον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό της, ξεχωρίζει διακριτικά σε κάθε χώρο, ικανοποιώντας κάθε απαίτηση αισθητικής και στυλ του χρήστη.
Ενσωματώνοντας καινοτόμο τεχνολογία, η συγκεκριμένη σειρά προσφέρει απόλυτη ευκολία χρήσης και ευέλικτη ρύθμιση φωτισμού μέσω των επιλογών ανάμεσα σε διακόπτη, διακόπτη με λυχνία προσανατολισμού, dimmer και διακόπτη ρολών ανάλογα με την κάθε ώρα της ημέρας και τη διάθεση του χρήστη. Επιπλέον, οι πολλαπλές δυνατότητες συνδεσιμότητας για ήχο, εικόνα και για δεδομένα σε όλες τις συσκευές του σπιτιού καθιστά πιο εύκολη την καθημερινότητα των καταναλωτών, ενώ προσφέρει επιπλέον 30 λειτουργίες. Τέλος, οι πρίζες έχουν ενσωματωμένη προστασία για παιδιά ενώ για χώρους όπως το μπάνιο και τη κουζίνα, η σειρά διαθέτει και πρίζες με καπάκι.  
Η σειρά Asfora είναι ιδανική για κατοικίες, για ξενοδοχεία, για κτήρια γραφείων και χώρους υψηλών προδιαγραφών, όπως επίσης και για μικρές εμπορικές επιχειρήσεις.
Μπορείτε να δείτε τον κατάλογο της σειράς διακοπτικού υλικού Asfora στη σελίδα: https://www.se.com/gr/el/product-range/61431-asfora/
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επισκεφτείτε τη σελίδα: https://www.se.com/gr/el/

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης