Εξοικονόμηση

Επιστολή μηχανικών προς Χατζηδάκη παραμονή της έναρξης του «Εξοικονομώ»

Επιστολή μηχανικών προς Χατζηδάκη παραμονή της έναρξης του «Εξοικονομώ»
Παράταση τριών ημερών ζητά ο κ. Κυρώζης
Επιστολή προς τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κ. Χατζηδάκη απέστειλε (12/9) ο Α. Κυρώζης πολιτικός μηχανικός με αφορμή την διαδικασία των υποβολών για το πρόγραμμα «Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον ΙΙ» στην Αττική.
Ειδικότερα, ο κ. Κυρώζης ζητά να πάρει παράταση τριών ημερών η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων για ένταξη στο πρόγραμμα στην Περιφέρεια Αττικής, καθώς «παρατηρείται πλήρης αδυναμία έκδοσης των ΠΕΑ, γιατί το σύστημα της ΓΓΠΣ δεν αναγνωρίζει τα αντίστοιχα παράβολα ως πληρωμένα».

Αναλυτικά:

«Αγαπητέ κ. υπουργέ,

Ονομάζομαι Ανδρέας Κυρώζης και είμαι ένας από τους χιλιάδες πολιτικούς μηχανικούς που μεταξύ άλλων, ασχολούμαστε με το πρόγραμμα "Εξοικονόμηση κατ' Οικον. ΙΙ".
Όπως γνωρίσετε η όλη διαδικασία είναι εξαιρετικά επίπονη και απαιτεί προγραμματισμό, συνέπεια και ταχύτητα.
Με ΕΚΠΛΗΞΗ διαπιστώνω σήμερα Σάββατο 21/9/19, προπαραμονή της ημερομηνίας υποβολής αιτήσεων για την Αττική, ότι η ΓΓΠΣ επέλεξε την ημέρα αυτή για να εκτελέσει εργασίες "συντήρησης" στο σύστημά της. Ως αποτέλεσμα, υπάρχει ΠΛΗΡΗΣ αδυναμία έκδοσης Ενεργειακών Πιστοποιητικών (ΠΕΑ), γιατί το σύστημα της ΓΓΠΣ δεν αναγνωρίζει τα αντίστοιχα παράβολα ως πληρωμένα!!!
Θα παρακαλούσα, σεβόμενος τη δουλειά των συναδέλφων και εμού προσωπικά, τα αμέτρητα ξενύχτια, τις προσδοκίες των πελατών μας και τα χρήματα που κάποιοι ήδη έχουν πληρώσει για την έκδοση ΠΕΑ, να μεταθέσετε την ημερομηνία έναρξης των αιτήσεων για Αττική ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ για 3 ημέρες.

Με εκτίμηση,
Ανδρέας Κυρώζης
Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός»

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης