Ενέργεια

Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας ΥΠΕΝ και ΕΑΑΔΗΣΥ

Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας ΥΠΕΝ και  ΕΑΑΔΗΣΥ
ΥΠΕΝ και Ε.Α.Α.ΔΗ.ΣΥ. θα συνεργαστούν μεταξύ άλλων στους τομείς της μεταφοράς τεχνογνωσίας και παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών σε θέματα δημοσίων συμβάσεων
Ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας αρμόδιος για θέματα Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος κ. Δημήτρης Οικονόμου και ο Πρόεδρος της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Α.Α.ΔΗ.ΣΥ.)  κ. Γεώργιος Καταπόδης υπέγραψαν σήμερα 10/9/2019 Μνημόνιο Συνεργασίας διάρκειας τριών ετών.
Σκοπός του μνημονίου συνεργασίας είναι η αξιοποίηση των εμπειριών των δύο Φορέων προς όφελος της κοινωνίας και της οικονομίας καθώς και η μεταφορά τεχνογνωσίας και ανταλλαγή στοιχείων προς εφαρμογή των αρχών της καλής διακυβέρνησης στον τομέα των δημοσίων συμβάσεων.
ΥΠΕΝ και Ε.Α.Α.ΔΗ.ΣΥ. θα συνεργαστούν μεταξύ άλλων στους τομείς της μεταφοράς τεχνογνωσίας και παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών σε θέματα δημοσίων συμβάσεων από την Ε.Α.Α.ΔΗ.ΣΥ. όπως επίσης και επί θεμάτων που άπτονται των τομέων των στρατηγικών δημοσίων συμβάσεων (πράσινες, καινοτόμες, κοινωνικές) αλλά και στην διαμόρφωση της στρατηγικής για τις δημόσιες συμβάσεις για την επόμενη πενταετία.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης