Δελτία Τύπου

Σημαντικές παρουσίες και μοναδική ενέργεια στα εγκαίνια του περιπτέρου του Φυσικού Αερίου στην 84η ΔΕΘ

Σημαντικές παρουσίες και μοναδική ενέργεια στα εγκαίνια του περιπτέρου του Φυσικού Αερίου στην 84η ΔΕΘ
Ξεχωριστή ήταν η παρουσία του Πρωθυπουργού, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος επισκέφτηκε το εντυπωσιακό περίπτερο της εταιρείας
Καλεσμένοι και επισκέπτες, γεμάτοι ενθουσιασμό και ενέργεια, τίμησαν με την παρουσία τους το περασμένο Σάββατο τα λαμπερά εγκαίνια του περιπτέρου του Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας στην 84η ΔΕΘ!
Ξεχωριστή ήταν η παρουσία του Πρωθυπουργού, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος επισκέφτηκε το εντυπωσιακό περίπτερο της εταιρείας, ευχήθηκε καλή επιτυχία στις δραστηριότητές της και με μοναδική τεχνική συμμετείχε σε έναν αγώνα διαδραστικού τένις.
Τα εγκαίνια του περιπτέρου τέλεσαν ο Υφυπουργός Ενέργειας κ. Γεράσιμος Θωμάς με τον Γενικό Διευθυντή της εταιρείας κ. Γιάννη Μητρόπουλο, παρουσία σημαντικών καλεσμένων και πλήθος επισκεπτών. Από την πλευρά του ο κ. Γιάννης Μητρόπουλος ανέφερε:
«Είναι η δεύτερη κατά σειρά συμμετοχή της εταιρείας σε αυτό τον κορυφαίο θεσμό και νιώθουμε πραγματικά υπερήφανοι. Πέρσι είχαμε τη χαρά να συμπέσει χρονικά η Διεθνής Έκθεση με τα εγκαίνια του καταστήματός μας στη Θεσσαλονίκη, τον πρώτο σταθμό στη γεωγραφική μας εξάπλωση και γι’ αυτό η συμμετοχή μας στη ΔΕΘ θα είναι πάντα ένα σημείο αναφοράς για την εταιρεία μας. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που οι καταναλωτές και οι επιχειρήσεις της Θεσσαλονίκης επιλέγουν πλέον σταθερά την εταιρεία μας, έναν ενεργειακό πάροχο με σύγχρονες υπηρεσίες και προϊόντα αλλά και ιστορία 160 ετών.»
Το «παρών» στα εγκαίνια του Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας έδωσε η Γενική Γραμματέας Ενέργειας & Φυσικών Πόρων κα Αλεξάνδρα Σδούκου, ο Υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, ο Υφυπουργός Μακεδονίας - Θράκης Θεόδωρος Καράογλου, ο Υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας και ο Υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης.
Το περίπτερο του Φυσικού Αερίου επισκέφθηκαν, επίσης, ο Ευρωβουλευτής Θ. Ζαγοράκης, η Βουλευτής Ν. Λάρισας Στέλλα Μπίζιου, ο Περιφερειάρχης Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κων/νος Ζέρβας και ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, καθώς και σημαντικοί εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και των παραγωγικών φορέων της πόλης.
Πλήθος επισκεπτών ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Χρήστου Φερεντίνου που ήταν ο οικοδεσπότης της εκδήλωσης και δημιούργησαν το δικό τους ενεργειακό αποτύπωμα στο διαδραστικό γήπεδο τένις, το οποίο μάλιστα μοιράστηκαν στα social media (#shareyourenergy).
Το Φυσικό Αέριο πραγματοποιεί διαγωνισμό για τους επισκέπτες της ΔΕΘ καθόλη τη διάρκεια της έκθεσης και 5 τυχεροί θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να κερδίσουν το ρεύμα της χρονιάς!
Διάρκεια: 7-15 Σεπτεμβρίου
Ώρες λειτουργίας: 16:00-22:00 τις καθημερινές και 10:00-22:00 τα Σαββατοκύριακα
Χώρος Ιδιαίτερης Προβολής 13Α

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης