Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η Volterra Α.Ε. και o Π.Σ. “H Καλαμάτα” ανακοινώνουν την έναρξη της χορηγικής τους συνεργασίας

tags :
Η Volterra Α.Ε. και o Π.Σ. “H Καλαμάτα” ανακοινώνουν την έναρξη της χορηγικής τους συνεργασίας
Η υποστήριξη στoν Π.Σ. ''Η Καλαμάτα'' έρχεται ως εκπλήρωση της εταιρικής φιλοσοφίας της Volterra
Μία εκ των πλέον ιστορικών ομάδων του ελληνικού ποδοσφαίρου, την Καλαμάτα, γνωστή και ως «Μαύρη Θύελλα», θα στηρίξει και θα ενισχύσει για την επόμενη αγωνιστική σεζόν η Volterra, αναλαμβάνοντας το ρόλο του βασικού χορηγού της.
Η υποστήριξη στoν Π.Σ. ''Η Καλαμάτα'' έρχεται ως εκπλήρωση της εταιρικής φιλοσοφίας της Volterra, να συνδράμει με όλες τις δυνάμεις της τον Ελληνικό αθλητισμό.
Πόσο μάλλον, όταν αναφερόμαστε σε μία ομάδα που έχει θέσει ως απώτερο σκοπό της, με την τεράστια δυναμική και ποδοσφαιρική κληρονομιά των 50 ετών και άνω που διαθέτει, να συμμετάσχει και να διακριθεί εκ’ νέου στο κορυφαίο ποδοσφαιρικό, αγωνιστικό επίπεδο της Ελλάδας, τη Super League.
Από την πλευρά του, ο Π.Σ. ''Η Καλαμάτα', με ιδιαίτερη χαρά και τιμή υποδέχεται τη Volterra ως βασικό χορηγό του, μια εταιρεία που έχει αφήσει έντονο το στίγμα της στον ελλαδικό χώρο με την δραστηριότητά της στην παραγωγή και την εμπορία στον κλάδο της ενέργειας.
Ο ιστορικός σύλλογος σε συνεργασία με τη Volterra έχουν κοινή συνισταμένη στην φιλοσοφία που ακολουθούν με απώτερο σκοπό την κατάκτηση της κορυφής στους τομείς που δραστηριοποιούνται.  

www.worldenergynews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης