Τελευταία Νέα
Πετρέλαιο

Baker Hughes: Μειώθηκαν κατά 12 οι εξέδρες πετρελαίου στις ΗΠΑ

tags :
Baker Hughes: Μειώθηκαν κατά 12 οι εξέδρες πετρελαίου στις ΗΠΑ
Η παραγωγή των ΗΠΑ την περασμένη εβδομάδα κατέγραψε νέο ρεκόρ 12,5 εκατομμυρίων bpd,σύμφωνα με την EIA
Οι ενεργειακές επιχειρήσεις στις ΗΠΑ μείωσαν τον αριθμό των πετρελαϊκών εγκαταστάσεων που λειτουργούσαν, αυτήν την εβδομάδα για ένατο συνεχόμενο μήνα από το χαμηλό τον περασμένο Ιανουάριο, καθώς οι περισσότεροι παραγωγοί περιόρισαν τις δαπάνες για νέες γεώτρηση φέτος.
Συγκεκριμένα μειώθηκαν κατά 12 οι εξέδρεςς εξόρυξης την εβδομάδα έως τις 30 Αυγούστου, μειώνοντας το συνολικό αριθμό σε 742, το χαμηλότερο από τις αρχές Ιανουαρίου του 2018, σύμφωνα με τα στοιχεία της Baker Hughes.
Για το μήνα, η καταμέτρηση πλατφορμών, ένας πρώιμος δείκτης μελλοντικής παραγωγής, υποχώρησε κατά 34, καταγράφωντας την μεγαλύτερη μείωση από τον Μάρτιο του 2019.
Την ίδια εβδομάδα πριν από ένα χρόνο, υπήρχαν 862 ενεργές εξέδρες.
Η αμερικανική παραγωγή αργού μειώθηκε κατά 33.000 βαρέλια ημερησίως (bpd) στα 12,08 εκατομμύρια bpd τον Ιούνιο, δεύτερο μήνα συνεχόμενων μειώσεων, σύμφωνα με αμερικανική υπηρεσία πληροφοριών ενέργειας ΕΙΑ σε μηνιαία έκθεση που δημοσιεύθηκε την Παρασκευή.
Σε εβδομαδιαία βάση, ωστόσο, η παραγωγή των ΗΠΑ την περασμένη εβδομάδα κατέγραψε νέο ρεκόρ 12,5 εκατομμυρίων bpd, ανέφερε η EIA.
Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης των ΗΠΑ διαπραγματεύθηκαν την Παρασκευή γύρω στα 55 δολάρια το βαρέλι, αναμένοντας ένα τυφώνα κοντά στην ακτή της Φλόριντα, που θα μπορούσε να μειώσει τη ζήτηση, αλλά επρόκειτο για το μεγαλύτερο εβδομαδιαίο κέρδος καθώς η εμπορική σύγκρουση μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας μειώθηκε.
Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης αμερικανικού αργού διαπραγματεύονταν περίπου 55 δολάρια το βαρέλι για το υπόλοιπο του 2019 και περίπου 52 δολάρια για το 2020.
Η αμερικανική εταιρεία παροχής χρηματοοικονομικών υπηρεσιών Cowen & Co ανακοίνωσε ότι οι προβλέψεις των εταιρειών ερευνών και παραγωγής (E & P) δείχνουν μείωση κατά 5% των κεφαλαιουχικών δαπανών για γεώτρηση και ολοκλήρωση το 2019 έναντι του 2018.
Η Cowen ανέφερε ότι οι ανεξάρτητοι παραγωγοί αναμένουν να ξοδέψουν περίπου το 11% λιγότερο το 2019, ενώ μεγάλες εταιρείες πετρελαίου σκοπεύουν να δαπανήσουν περίπου 16% περισσότερο.
Συνολικά, η Cowen ανέφερε ότι όλες οι εταιρείες E & P που παρακολουθεί έχουν αναφέρει ότι σκοπεύουν να δαπανήσουν περίπου 80,5 δις. δολάρια το 2019 έναντι 84,6 δις. δολ.το 2018.
Σε ετήσια βάση ο συνολικός αριθμός των εγκαταστάσεων πετρελαίου και φυσικού αερίου που δραστηριοποιούνται στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι κατά μέσο όρο 996. Οι περισσότερες εγκαταστάσεις παράγουν τόσο πετρέλαιο όσο και φυσικό αέριο.
Ο αριθμός των εξέδρων αερίου των ΗΠΑ, παρέμεινε αμετάβλητος από την προηγούμενη εβδομάδα στις 162.



www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης