Τελευταία Νέα
Ηλεκτρισμός

Παρακολουθήστε ζωντανά τη συζήτηση στη Βουλή για τη ΔΕΗ

Παρακολουθήστε ζωντανά τη συζήτηση στη Βουλή για τη ΔΕΗ
Συνεδρίαση της Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου, στον απόηχο των χθεσινών ανακοινώσεων για την αναθεώρηση της τιμολογιακής πολιτικής της επιχείρησης
Στο πολιτικό επίκεντρο θα μεταφερθούν εντός ολίγου τα μέτρα που δρομολογούνται για την οικονομική ανάταξη της ΔΕΗ, καθώς σε λίγη ώρα (14:00) ξεκινά στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου η προγραμματισμένη συζήτηση με θέμα την εταιρεία.
Η συνεδρίαση συγκλήθηκε έπειτα από πρόταση του υπουργού Ενέργειας, Κωστή Χατζηδάκη, ενώ σε αυτήν θα δώσει το "παρών" και ο νέος επικεφαλής της έπιχείρησης, Γ.Στάσσης.
Τα μέτρα έχουν ήδη προκαλέσει πολιτική αντιπαράθεση, με πηγές του υπουργείου Ενέργειας να δηλώνουν χθες πως η προηγούμενη κυβέρνηση, με μία σειρά ανερμάτιστων πολιτικών και αποφάσεων, έχει οδηγήσει την εταιρεία στα πρόθυρα της χρεοκοπίας.
Από την άλλη πλευρά, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, εξέδωσε χθες ανακοίνωση όπου αναφέρει πως, με την αύξηση των τιμολογίων, η κυβέρνηση επιλέγει να κλείνει το μάτι στους ιδιώτες παρόχους, δημιουργώντας χώρο για κέρδη και πελάτες χωρίς κόστος και επενδύσεις.

Δείτε ΕΔΩ ζωντανά τη συζήτηση
 
www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης