Ενέργεια

Ντουμπάι: Συμφωνία της ENOC με την ελληνική IMS Oil Trading για την προμήθεια λιπαντικών

Ντουμπάι: Συμφωνία της ENOC με την ελληνική IMS Oil Trading για την προμήθεια λιπαντικών
Η συνεργασία με την IMS Oil θα επεκτείνει το δίκτυο εφοδιασμού θαλάσσιων λιπαντικών της ENOC σε περισσότερα από 110 λιμάνια σε 23 χώρες σε όλο τον κόσμο
Μνημόνιο συνεργασίας  με την ελληνική IMS Oil υπέγραψε η κρατική πετρελαϊκή εταιρεία του Ντουμπάϊ ENOC .
Συγκεκριμένα ο  Όμιλος ENOC (Emirates National Oil Company) των ΗΑΕ θα  προμηθεύσει αποκλειστικά λιπαντικά για περισσότερα από 16 δεξαμενόπλοια μεταφοράς προϊόντων  στα λιμάνια Fujairah και Σιγκαπούρη της IMS Oil, σύμφωνα με ένα μνημόνιο συμφωνίας (MOU) που υπογράφηκε μεταξύ των δύο εταιρειών, ανακοίνωσε η ENOC την Τετάρτη 28/8/2019.
Η συνεργασία με την IMS Oil θα επεκτείνει το δίκτυο εφοδιασμού θαλάσσιων λιπαντικών της ENOC σε περισσότερα από 110 λιμάνια σε 23 χώρες σε όλο τον κόσμο.
Ο Saif Humaid Al Falasi, Διευθύνων Σύμβουλος της ENOC, δήλωσε:
"Επιδιώκουμε συνεχώς να επεκτείνουμε περαιτέρω την τοπική, περιφερειακή και διεθνή παρουσία μας και είμαστε ενθουσιασμένοι για τις ευκαιρίες που παρουσιάζει για τον Όμιλο.
Η συμφωνία μας με την IMS Oil trading Ltd, σηματοδοτεί μια τολμηρή κίνηση για να επεκτείνουμε τις δραστηριότητές μας. Είμαστε υπερήφανοι για το ότι είμαστε αξιόπιστοι και αξιόπιστοι συνεργάτες των ενδιαφερόμενων μερών στη ναυτιλιακή βιομηχανία και ελπίζουμε ότι η συμφωνία μας με το IMS Oil θα αποτελέσει μαρτυρία για την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών μας ».
Ο όμιλος ENOC προμηθεύει λιπαντικά σε ένα ευρύ φάσμα θαλάσσιων σκαφών, όπως σκάφη ανοικτής θαλάσσης, εμπορευματοκιβωτίων, δεξαμενόπλοια,  και ακτοπλοϊκά χρησιμοποιώντας ένα δίκτυο επιλογών μεταφοράς συμπεριλαμβανομένων φορτηγών μεταφοράς καυσίμων και αγωγών.
 Παρέχει επίσης ένα ποικίλο χαρτοφυλάκιο λιπαντικών  που έχουν σχεδιαστεί για εφαρμογές σε πολλούς τομείς, συμπεριλαμβανομένων
βιομηχανιών, θναυτιλίας, πετρελαιοκινητήρες βαρέως τύπου και εμπορική χρήση.
Τα λιπαντικά της  ENOC διατίθενται σε 23 χώρες της Μέσης Ανατολής, της Αφρικής, και της Νοτιοανατολικής Ασίας.
Η ENOC ανήκει εξ ολοκλήρου στην κυβέρνηση του Ντουμπάι.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης