Χρηματιστήριο

Σήμερα 16/8 η τελευταία μέρα διαπραγμάτευσης για ΤΙΤΚ και ΤΙΤΠ

tags :
Σήμερα 16/8 η τελευταία μέρα διαπραγμάτευσης για ΤΙΤΚ και ΤΙΤΠ
Από τις 19 Αυγούστου οι μετοχές παύουν να διαπραγματεύονται στο ΧΑ και σταματάει η δυνατότητα της άσκησης του δικαιώματος sell out
Μετά και από τις εγκρίσεις που έλαβε η Titan Cement International λόγω της πετυχημένης δημόσιας πρότασης, σήμερα (16/8) είναι η τελευταία μέρα διαπραγμάτευσης των κοινών και προνομιούχων μετοχών της Τιτάν.
Από τις 19 Αυγούστου οι μετοχές παύουν να διαπραγματεύονται στο ΧΑ και σταματάει η δυνατότητα της άσκησης του δικαιώματος sell out.
Οι κάτοχοι μετοχών θα αλλάξουν τις μετοχές τους με μετοχές της TITC.
Σημειώνεται πως όσοι κατέχουν μετοχές αλλά δεν είναι ενημερωμένα τα στοιχεία τους, η εταιρεία θα καταθέσει τις νέες μετοχές που τους αναλογούν στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.
Στις τελευταίες συνεδριάσεις είχε καταγραφεί αυξημένος τζίρος καθώς κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν τη διαφορά τιμής της κοινής μετοχής του Τιτάν με την TITC.
Η κοινή μετοχή έκλεισε στη συνεδρίαση της Τετάρτης 14/8 στα 19,64 ευρώ όπου υπήρχε και η εντολή αγοράς για να δίνει τη δυνατότητα του sell out στους μετόχους, ενώ η TITC είχε κλείσει στα 19,06 ευρώ, διατηρώντας μία διαφορά 0,58 ευρώ.
Το προνόμιο είχε κλείσει στα 18,98 ευρώ με οριακό discount έναντι της TITC.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης