Τελευταία Νέα

Συμφωνία Ingeteam και Solarpack για παροχή εξοπλισμού 200 MW σε φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις σε Ισπανία και Χιλή

Συμφωνία Ingeteam και Solarpack για παροχή εξοπλισμού 200 MW σε φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις σε Ισπανία και Χιλή

Ο εξοπλισμός που κατασκευάζεται από την Ingeteam θα παραδοθεί σε πέντε φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις που βρίσκονται στην Ισπανία και τη Χιλή

Η Ingeteam υπέγραψε συμφωνία-πλαίσιο με την ισπανική Solarpack, με την οποία και οι δύο εταιρείες συμφώνησαν να προμηθεύσουν με 200 μεγαβάτ ηλιακές εγκαταστάσεις στην Ισπανία και τη Χιλή.
Σύμφωνα με το PV Europe η υπογραφή της συμφωνίας είναι αποτέλεσμα της καλής σχέσης μεταξύ των δύο εταιρειών, η οποία ξεκίνησε πριν από περισσότερα από δέκα χρόνια.
Εκτός από την προμήθεια εξοπλισμού, η σύμβαση καλύπτει επίσης τη θέση σε λειτουργία στις εγκαταστάσεις προορισμού.
Τα συστήματα PPC προέρχονται επίσης από την Ingeteam
Οι σταθμοί αντιστάθμισης Ingeteam, και στις δύο παραλλαγές, Skid και Skidless, περιλαμβάνουν όχι μόνο τους φωτοβολταϊκούς μετατροπείς με τεχνολογία 1500 volt, αλλά και όλα τα άλλα εξαρτήματα που απαιτούνται για τη μετατροπή της ηλεκτρικής ενέργειας DC που παράγεται από τα ηλιακά πάνελ σε AC και από χαμηλή τάση σε μέση τάση: ο μετασχηματιστής, ο διακόπτης κλπ. Αυτή η λύση είναι ικανή να τροφοδοτεί έως και 7,2 MW με μέση τάση.
Επιπλέον, η Ingeteam θα προμηθεύσει επίσης το σύστημα PPC (Power Plant Controller) για κάθε μία από τις πέντε ηλιακές εγκαταστάσεις που εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής της συμφωνίας-πλαισίου.
Ο εξοπλισμός που θα παραδοθεί θα διαχωριστεί από τρεις ηλιακές εγκαταστάσεις στη Χιλή και δύο εγκαταστάσεις στην Ισπανία, που βρίσκονται στο στάδιο της κατασκευής.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης