Επικαιρότητα

Συνάντηση Άδ. Γεωργιάδη με το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο

Συνάντηση Άδ. Γεωργιάδη με το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο
Στο επίκεντρο της συζήτησης η προσέλκυση επενδύσεων
Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, συναντήθηκε σήμερα, Πέμπτη 25 Ιουλίου, με τον Πρόεδρο του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, κ. Κωνσταντίνο Μαραγκό, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Γεώργιο Πατεράκη και τον Γενικό Διευθυντή κ. Αθανάσιο Κελέμη.
Μετά τη συνάντηση ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε:
«Με μεγάλη χαρά συνάντησα το νέο προεδρείο του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κ. Πρόεδρο και τους συνεργάτες του για την παρουσία τους εδώ. Σκοπός μας είναι να ενισχύσουμε όσο μπορούμε περισσότερο τις Ελληνογερμανικές σχέσεις στο επενδυτικό και εμπορικό επίπεδο και γι’ αυτό το λόγο σκοπεύουμε τους αμέσως επόμενους μήνες να προχωρήσουμε σε συγκεκριμένες δράσεις που θα επιτρέψουν τους ενδιαφερόμενους επενδυτές από τη Γερμανία να βρουν τον τρόπο να επενδύσουν στην Ελλάδα».
Από την πλευρά του ο κ. Μαραγκός δήλωσε:
«Θα ήθελα να συγχαρώ τον κ. Γεωργιάδη για την θέση που καταλαμβάνει ως Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Είναι πάρα πολύ νευραλγική η θέση τη στιγμή αυτή γιατί πραγματικά μόνο μέσα από τις επενδύσεις μπορεί να δοθεί η δυνατότητα στην Ελλάδα να ανακάμψει τόσο οικονομικά όσο – θα έλεγα αυτό είναι ακόμη πιο σημαντικό – κοινωνικά, δημιουργώντας θέσεις εργασίας. Εμείς ως Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο θα στηρίξουμε το έργο του γιατί θεωρούμε ότι η Γερμανία μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στη νέα Ελλάδα, την Ελλάδα που θα έλθουν νέες ιδιωτικές επενδύσεις».


www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης