Φωτοβολταϊκό Σύστημα με Ενεργειακό Συμψηφισμό (Net Metering) στην Νέα Σμύρνη από την ΤΑΣΙΣ Ενεργειακή

Φωτοβολταϊκό Σύστημα με Ενεργειακό Συμψηφισμό (Net Metering) στην Νέα Σμύρνη από την ΤΑΣΙΣ Ενεργειακή
Η εγκατάσταση  με εγκατεστημένη ισχύ 3,90 kWp και θα καλύπτει ενεργειακές ανάγκες των κοινόχρηστων χώρων του κτηρίου σε ρεύμα βάσει της αντίστοιχης Σύμβασης Συμψηφισμού με ΔΕΗ, για τα επόμενα 25 έτη
Συνδέθηκε από την ΤΑΣΙΣ Ενεργειακή με επιτυχία στο δίκτυο ΔΕΔΔΗΕ άλλο ένα Φωτοβολταϊκό Σύστημα με το πρόγραμμα ενεργειακού συμψηφισμού (Net Metering) στην περιοχή της Νέας Σμύρνης Αττικής.
Η εγκατάσταση έγινε σε δώμα, με εγκατεστημένη ισχύ 3,90 kWp και θα καλύπτει ενεργειακές ανάγκες των κοινόχρηστων χώρων του κτηρίου σε ρεύμα βάσει της αντίστοιχης Σύμβασης Συμψηφισμού με ΔΕΗ, για τα επόμενα 25 έτη.
Η μελέτη και υλοποίηση πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τα αυστηρότερα πρότυπα κατασκευής Φ/Β συστημάτων και τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας τόσο για το ίδιο το σύστημα αλλά και για άτομα που εργάζονται και κινούνται στο χώρο.
Χρησιμοποιήθηκαν μονοκρυσταλλικά Φωτοβολταϊκά Πλαίσια Sharp, αντιστροφέας Kostal , ηλεκτρολογικό υλικό υψηλών προδιαγραφών και βάσεις στήριξης αλουμινίου Fischer, με όλες τις απαραίτητες από τη νομοθεσία άδειες και εγκρίσεις. Πραγματοποιήθηκε εγκατάσταση συστημάτων τηλεμετρίας παραγωγής ενέργειας από το φωτοβολταϊκό σταθμό, με σκοπό τον άμεσο έλεγχο της λειτουργίας του συστήματος.
Παρέχεται η δυνατότητα επέκτασης ισχύος του συστήματος και η δυνατότητα μετατροπής του σε υβριδικό με χρήση συσσωρευτών για αύξηση ταυτοχρονισμού και κατ’ επέκταση μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας .
Κατά την τελική παράδοση και ενεργοποίηση του συστήματος, ενημερώθηκε και εκπαιδεύτηκε πλήρως ο ιδιοκτήτης του Φ/Β με έμφαση σε απαραίτητες και πρακτικές συμβουλές ασφαλών χειρισμών και διαδικασιών καθαρισμού καθώς και σε θέματα λογαριασμών ΔΕΔΔΗΕ και τεχνικών εξοικονόμησης ενέργειας για τη μέγιστη οικονομική απολαβή και γρηγορότερη απόσβεση της σημαντικής επένδυσής του.
Τα νέα έργα της ΤΑΣΙΣ Ενεργειακή παρουσιάζονται στο tasisenergy.gr/new-projects , σελίδα στην οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε και «ζωντανά» τηλεμετρίες εγκατεστημένων φωτοβολταϊκων συστημάτων.
Η Ελληνική τεχνική εταιρεία ΤΑΣΙΣ Ενεργειακή με την επιτυχημένη παρουσία της στο χώρο των Φ/Β συστημάτων προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες με σεβασμό στις οικονομικές ανάγκες της εποχής.
Η ΤΑΣΙΣ Ενεργειακή, αποτελείται από διπλωματούχους μηχανικούς πολυτεχνείου εξειδικευμένους και πιστοποιημένους κατά το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα πιστοποίησης Φ/Β εγκαταστατών PVTRIN με πανελλαδική κάλυψη. Παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και πακέτα εγκατάστασης - συντήρησης για κάθε είδους Φ/Β σύστημα, 24ωρη τεχνική υποστήριξη, εμπειρία και τεχνογνωσία.


www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης