Επιχειρήσεις

ΕΔΑ ΘΕΣΣ: Οικονομική ενίσχυση της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης

ΕΔΑ ΘΕΣΣ: Οικονομική ενίσχυση της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης
Στήριξη στο επιχειρησιακό έργο των εθελοντών της ΕΟΔ
Σε οικονομική ενίσχυση της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης (ΕΟΔ)προχώρησε η ΕΔΑ ΘΕΣΣ, στηρίζοντας έτσι το επιχειρησιακό έργο των εθελοντών της ΕΟΔ στην έρευνα και τη διάσωση.
"Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ είναι ένας από τους μεγάλους χορηγούς της ΕΟΔ από το 2015 και μάλιστα οι δύο οργανισμοί συντηρούν ουσιαστική συνεργασία σε θέματα προετοιμασίας και υποστήριξης για την αντιμετώπιση καταστάσεων κρίσης", αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΟΔ.
Υπογραμμίζεται, επίσης, ότι, "στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, η ΕΟΔ συνδράμει στην αντιμετώπιση καταστάσεων κρίσης που μπορεί να προκύψουν, με σκοπό την άμεση αρωγή στον μέγιστο δυνατό βαθμό".
"Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ, σύμφωνα με το πρόγραμμα χορηγικών δράσεων, υποστηρίζει έμπρακτα την Ελληνική Ομάδας Διάσωσης, αναγνωρίζοντας έτσι τη συνεισφορά του σωματείου σε επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης σε περιπτώσεις έκτακτων αναγκών. Παράλληλα, στέκεται αρωγός στο δύσκολο έργο των εθελοντών της ΕΟΔ και συμμερίζεται το σύστημα αξιών της οργάνωσης που διέπεται από αίσθημα ευθύνης, πάθος και αγάπη για την ανθρώπινη ζωή", τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση.



www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης