Δελτία Τύπου

H ETEM συμμετείχε για 10η συνεχόμενη χρονιά στην έκθεση BAU

H ETEM συμμετείχε για 10η συνεχόμενη χρονιά στην έκθεση BAU
Περισσότεροι από 250.000 επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν εκθέτες από 40 περίπου χώρες, μεταξύ των οποίων και η ETEM
Με ένα καινοτόμο, παραμετρικού σχεδιασμού περίπτερο, που ενθουσίασε το κοινό, κατέβηκε φέτος η ETEM στη BAU για 10η συνεχόμενη χρονιά.
Περισσότεροι από 250.000 επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν εκθέτες από 40 περίπου χώρες, μεταξύ των οποίων και η ETEM, η οποία παρουσίασε μεταξύ άλλων πρωτοπόρων λύσεων, 2 state of art συστήματα:
- Ένα high-end σύστημα façade-διαχωριστικό χώρου, το ETEM “fluid flow glazing”(FFG), κατάλληλο για θέρμανση και ψύξη, με κυκλική ροή υγρού μέσα στο τζάμι, που δημιουργεί ένα άνετο και υγιεινό κλίμα.
Το ETEM FFG σύστημα έχει αναπτυχθεί στα πλαίσια του Industrial Development of Water Flow Glazing, με τη συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού προγράμματος Έρευνας & Καινοτομίας, Horizon 2020.
- Τη σειρά ETEM Ε75 Retro, που σχεδιάστηκε ειδικά για κτήρια πολιτιστικής κληρονομιάς, με αισθητική που προσομοιάζει παλαιά ξύλινα ή χαλύβδινα κουφώματα και ταυτόχρονα διαθέτει χαρακτηριστικά που συντελούν στην εξοικονόμηση ενέργειας και στην ηχομείωση, που απαιτεί το σύγχρονο κούφωμα.
Η BAU έλαβε χώρα στο Μόναχο Γερμανίας 16–21 Ιανουαρίου, σε ένα χώρο 180.000 τ.μ. με 17 διαφορετικά exhibition halls.
Πρόκειται για μία από τις ελάχιστες πλέον διεθνείς εκθέσεις Αρχιτεκτονικής, υλικών και συστημάτων δόμησης, στην οποία διαχρονικά συμμετέχουν όλο και περισσότεροι εκθέτες και επισκέπτες.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης