Επιχειρήσεις

Η Bayer Hellas στηρίζει την AIESEC Ελλάδος για 4η συνεχόμενη χρονιά

Η Bayer Hellas στηρίζει την AIESEC Ελλάδος για 4η συνεχόμενη χρονιά
Καλύπτοντας τα έξοδα σε 10 νέους από 4 χώρες για να προσφέρουν εθελοντική εργασία σε 2 ελληνικές μη κυβερνητικές οργανώσεις και ιδρύματα
Στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας του Ομίλου Bayer, η Bayer Ελλάς υποστηρίζει για 4η συνεχόμενη χρονιά το νεανικό οργανισμό AIESEC Ελλάδος προσφέροντας τη δυνατότητα σε 10 νέους από όλο τον κόσμο να εργαστούν εθελοντικά σε MKO και ιδρύματα με σημαντικό έργο στην ελληνική κοινωνία.
Πιο αναλυτικά, 10 εθελοντές από την Ολλανδία, την Ιταλία, τη Γαλλία και την Ινδία το χρονικό διάστημα από 18/06 έως και 30/07 προσφέρουν εθελοντική εργασία στις οργανώσεις Σχεδία και στο Σύλλογο ANKAA αναλαμβάνοντας να υποστηρίξουν τη λειτουργία τους και τις δράσεις κοινωνικής προσφοράς τους. Οι εθελοντές είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν τα γραφεία της Bayer Ελλάς, όπου συζήτησαν την τρέχουσα κατάσταση στη χώρα μας και τις ανάγκες των οργανώσεων στις οποίες θα βοηθήσουν.
Με αφορμή τη συνεργασία της εταιρείας με την AIESEC Ελλάδος, η κα. Σόνια Μουσαβερέ, Διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της Bayer Ελλάς δήλωσε σχετικά: «H συνεργασία μας με την AIESEC συνδυάζει δύο πολύ σημαντικά στοιχεία της εταιρικής μας κοινωνικής υπευθυνότητας, τον εθελοντισμό και την υποστήριξη ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων ενώ παράλληλα αναπτύσσει ηγετικά χαρακτηριστικά στους νέους ανθρώπους προσφέροντας παράλληλα σημαντική βοήθεια στο έργο οργανώσεων που έχουν αποδεδειγμένα σημαντική συνεισφορά στην ελληνική κοινωνία».
Σε μια εποχή γεμάτη προκλήσεις η Bayer Ελλάς δεν σταματά να αφουγκράζεται τις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας και με οδηγό τις αξίες της εταιρείας εργάζεται με πάθος σε παγκόσμιο επίπεδο ώστε μέσα από τα προϊόντα αλλά και τις δράσεις της να συμβάλει έμπρακτα στην διαρκή βελτίωση της ζωής των ανθρώπων αναδεικνύοντας διαρκώς την αποστολής της εταιρείας «Επιστήμη Για Μία Καλύτερη Ζωή».

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης