Ενέργεια

Συνάντηση με τον Κ. Χατζηδάκη ζητεί η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ

Συνάντηση με τον Κ. Χατζηδάκη ζητεί η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ
Για να παρουσιάσει τις θέσεις της και να ενημερωθεί από τον υπουργό Ενέργειας
Συνάντηση με τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας  κ. Κωστή  Χατζηδάκη  ζητεί η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ με επιστολή της προς τον υπουργό με την οποία τον συγχαίρει για την ανάληψη των καθηκόντων του.
Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων σας στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, επιθυμεί  δια της παρούσης να σας εκφράσει τα συγχαρητήριά της και να σας ευχηθεί καλή δύναμη και αποτελεσματικό έργο.
Με δεδομένο ότι τα θέματα της Ενέργειας και ειδικότερα η παρούσα κατάσταση στη ΔΕΗ, στη μεγαλύτερη Επιχείρηση της χώρα μας, είναι -όπως και εσείς δημοσίως έχετε υπογραμμίσει- άμεσης προτεραιότητας, θα θέλαμε να ορίσετε μια συνάντηση το συντομότερο δυνατόν ώστε να ενημερωθούμε από σας αλλά και να σας παρουσιάσουμε τις θέσεις μας.
Έχετε αναφερθεί στις προσπάθειες των εργαζομένων για την ανόρθωση της ΔΕΗ και πιστεύουμε ότι κατανοείτε την ανησυχία των εργαζομένων που εκπροσωπούμε.
Σε κάθε περίπτωση είναι σημαντική η συνεργασία μας μαζί σας και σε αυτήν προσβλέπουμε προς όφελος της ΔΕΗ Α.Ε., της Εθνικής Οικονομίας, των Καταναλωτών αλλά και των χιλιάδων Εργαζομένων του Ομίλου ΔΕΗ και του ΑΔΜΗΕ.


www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης