Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Παραιτήθηκε από τη ΔΕΗ ο Μ. Παναγιωτάκης - Θα παραμείνει μέχρι την αντικατάστασή του

tags :
Παραιτήθηκε από τη ΔΕΗ ο Μ. Παναγιωτάκης - Θα παραμείνει μέχρι την αντικατάστασή του
Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Χατζηδάκης έκανε αποδεκτή την παραίτηση
Την παραίτησή του υπέβαλε στον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ Μανώλης Παναγιωτάκης σε συνάντηση που είχαν νωρίτερα σήμερα 10/7/2019  το απόγευμα προκειμένου «να διευκολύνει την κυβέρνηση στην άσκηση της πολιτικής της».
Ο κ. Χατζηδάκης έκανε αποδεκτή την παραίτηση αλλά ζήτησε από τον κ. Παναγιωτάκη να παραμείνει μέχρι να αντικατασταθεί  κάτι το οποίο όπως φαίνεται θα γίνει σύντομα.
Οκ. Παναγιωτάκης ενημέρωσε τον υπουργό για την οικονομική κατάσταση της ΔΕΗ, τη διάσωση της οποίας αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για την κυβέρνηση.
Ο κ. Χατζηδάκης όπως έγινε γνωστό ευχαρίστησε τον κ. Παναγιωτάκη για τις προσπάθειες που κατέβαλε τα τελευταία χρόνια στη ΔΕΗ, ιδιαίτερα μετά τη συμφωνία μεταξύ της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και των δανειστών για την μείωση του μεριδίου της επιχείρησης στην αγορά χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα.
Ο κ. Παναγιωτάκης δεσμεύτηκε για την στενή παρακολούθηση όλων των θεμάτων και την συνεργασία με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας σε σχέση με τα άμεσης προτεραιότητας ζητήματα της ΔΕΗ.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης