Τελευταία Νέα

Σε εμπορική λειτουργία το έκτο αιολικό πάρκο της Elawan Energy στο Βέλγιο

Σε εμπορική λειτουργία το έκτο αιολικό πάρκο της Elawan Energy στο Βέλγιο
Στην ίδια περιοχή της Βαλονίας, η Elawan Energy οικοδομεί την επέκταση του πάρκου Beaumont και ενός νέου αιολικού πάρκου της Salazine
Σε εμπορική λειτουργία έχει τεθεί το αιολικό πάρκο του Hannut, στην περιοχή της Βαλονίας του Βελγίου, από την Elawan Energy.
Ειδικότερα, με συνολική ισχύ 22 MW και ανεμογεννήτριες Nordex / Acciona, είναι το έκτο αιολικό πάρκο που έχει κατασκευάσει η Elawan Energy στο Βέλγιο.
Στην ίδια περιοχή της Βαλονίας, η Elawan Energy οικοδομεί την επέκταση του πάρκου Beaumont και ενός νέου αιολικού πάρκου της Salazine, προσθέτοντας έως και 12 επιπλέον MW που θα τεθούν σε λειτουργία έως τα τέλη του 2020.

Τα έργα που βρίσκονται υπό κατασκευή (128 MW αιολικής ενέργειας στη Νότια Αφρική, Τουρκία και Βραζιλία και 36 MW φωτοβολταϊκής ενέργειας στην Ισπανία), μαζί με τα 250 MW φωτοβολταϊκής και 150 MW αιολικής ενέργειας που θα ξεκινήσουν τους επόμενους μήνες στην Ισπανία , θα επιτρέψουν στην εταιρεία να φτάσει στο τέλος του 2020 μια εγκατεστημένη ανανεώσιμη ισχύς 1.282 MW, εκ των οποίων 286 θα είναι φωτοβολταϊκά, 14 μίνι υδροηλεκτρικά και το υπόλοιπο αιολική ενέργεια.
Η Elawan Energy, υποστηρικτής έργων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, επικεντρώνεται στην ανάπτυξη και λειτουργία αιολικών πάρκων στην Ευρώπη, τη Βραζιλία, τις ΗΠΑ, το Μεξικό, την Τουρκία και τη Νότια Αφρική. Η Εταιρεία έχει κατασκευάσει πάνω από 1,3 GWs από τις αρχές του 2008 και διαθέτει ένα χαρτοφυλάκιο 7,8 GW έργων παραγωγής ανανεώσιμης ενέργειας σε διαφορετικούς βαθμούς προόδου.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης