Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ συγκέντρωσε τους βετεράνους αθλητές της ΑΕΛ, του ΑΡΗ, ΠΑΟΚ και ΗΡΑΚΛΗ για φιλανθρωπικό σκοπό

tags :
Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ συγκέντρωσε τους βετεράνους αθλητές της ΑΕΛ, του ΑΡΗ, ΠΑΟΚ και ΗΡΑΚΛΗ για φιλανθρωπικό σκοπό
Οι αθλητικές εκδηλώσεις φιλανθρωπικού σκοπού της ΕΔΑ ΘΕΣΣ τείνουν να γίνουν θεσμός
Με επιτυχία και πολλαπλούς συμβολισμούς διεξήχθη την Τετάρτη 26.06.2019 στο Αθλητικό Κέντρο Πανοράματος το φιλανθρωπικό τουρνουά αγώνων ποδοσφαίρου που διοργάνωσε η ΕΔΑ ΘΕΣΣ με την ευγενική υποστήριξη του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.
Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ, στο πλαίσιο του σχεδιασμού και της στρατηγικής της  για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, υλοποιεί δράσεις που συμβάλλουν στην ενίσχυση της Εταιρικής υπευθυνότητας και βρίσκεται δίπλα στις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών εντός των περιοχών της Αδείας και των τοπικών αρχών, γεγονός που αναδεικνύεται σε όλες τις εκφάνσεις της λειτουργία της.
Στην ξεχωριστή αυτή διοργάνωση που στόχο είχε  τη συγκέντρωση και διάθεση των εσόδων στο «Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο», η Εταιρεία ένωσε τέσσερις ομάδες παλαιμάχων αθλητών, προάγοντας τόσο τις αρχές της ευγενούς άμιλλας και του αθλητικού ήθους όσο και την ανάγκη για την υποστήριξη κοινωνικά ευαίσθητων ανθρώπων.
Οι αθλητικές εκδηλώσεις φιλανθρωπικού σκοπού της ΕΔΑ ΘΕΣΣ τείνουν να γίνουν θεσμός, αφού διοργανώνονται σε ετήσια βάση και όπως τόνισε ο Γενικός Διευθυντής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, κ. Λεωνίδας Μπακούρας, «είναι μια πρωτοβουλία της Εταιρίας μας που θέλουμε να συνεχιστεί γιατί φέρνει τους ανθρώπους κοντά».

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης