Επικαιρότητα

Στην Ελευσίνα ο Μητσοτάκης – Θα μιλήσει για το νέο κοινωνικό συμβόλαιο εργοδοτών - εργαζομένων

Στην Ελευσίνα ο Μητσοτάκης – Θα μιλήσει για το νέο κοινωνικό συμβόλαιο εργοδοτών - εργαζομένων
Το σχέδιο της ΝΔ για την προστασία των κοινωνικά ασθενέστερων θα παρουσιάσει ο κ.Μητσοτάκης
Το βάρος της προεκλογικής εκστρατείας της ΝΔ ενόψει των εθνικών εκλογών της  7ης Ιουλίου σηκώνει – όπως είναι λογικό – ο Κ.Μητσοτάκης, ο οποίος συνεχίζει τις δημόσιες εμφανίσεις και ομιλίες του σε μια προσπάθεια να επικοινωνήσει όσο το δυνατόν καλύτερα το πρόγραμμα και το σχέδιο της ΝΔ για την επόμενη ημέρα.
Σήμερα Τετάρτη 26/6 το βράδυ ο κ.Μητσοτάκης θα βρεθεί στην Ελευσίνα και θα μιλήσει στη θεματική εκδήλωση για την Ανάπτυξη και την Κοινωνική Συνοχή.
Από το παλιό ελαιουργείο της Ελευσίνας ο κ.Μητσοτάκης θα παρουσιάσει το σχέδιο της ΝΔ για την προστασία των κοινωνικά ασθενέστερων (π.χ. ενίσχυση του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος με 200 εκατομμύρια ευρώ επιπλέον, χρηματοδότηση προγραμμάτων κατάρτισης για μακροχρόνια άνεργους μέτρα στήριξης της οικογένειας) ενώ εκτιμάται ότι θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην πρόταση του για το νέο κοινωνικό συμβόλαιο μεταξύ εργοδοτών και εργαζομένων.
Σημειώνεται ότι η στρατηγική με τις θεματικές ενότητες θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες σε όλη την Ελλάδα, καθώς ο κ.Μητσοτάκης έχει προγραμματίσει περιοδεία σε Θράκη και Μακεδονία από μεθαύριο Παρασκευή 28/6 με απώτερο στόχο να «κερδίσει» όσους περισσότερους ψηφοφόρους μπορεί από κόμματα που βρίσκονται δεξιότερα της ΝΔ.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης