Επιχειρήσεις

Η Air Liquide ενισχύει την παρουσία της στην Ευρώπη με την εξαγορά της Medidis στην Ολλανδία

tags :
Η Air Liquide ενισχύει την παρουσία της στην Ευρώπη με την εξαγορά της Medidis στην Ολλανδία
Η Air Liquide θα αξιοποιήσει τις υπάρχουσες ομάδες εργαζομένων για την περαιτέρω ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της
Η Air Liquide συνεχίζει τις προσπάθειες για περαιτέρω ανάπτυξη του Κλάδου Υγείας στην Ευρώπη, με την εξαγορά της Medidis, μιας εταιρείας με σημαντική παρουσία στην Ολλανδία στους τομείς της κατ’ οίκον αντιμετώπισης των αναπνευστικών ασθενειών και της παραγωγής και προμήθειας ιατρικού οξυγόνου. Η Air Liquide, που διαθέτει ηγετική παρουσία στο χώρο της φροντίδας υγείας στο σπίτι στην Ευρώπη και δραστηριοποιείται στην ολλανδική αγορά υγείας για περισσότερα από 20 χρόνια, ενισχύει με αυτή την εξαγορά τη θέση της σε μια αναπτυσσόμενη αγορά.
Η Medidis διαθέτει σημαντική παρουσία στην Ολλανδία στο τομέα της κατ’ οίκον υποστήριξης ασθενών που πάσχουν από αναπνευστική ανεπάρκεια και υπνική άπνοια. Η Medidis προμηθεύει με οξυγόνο τους ασθενείς που περιθάλπονται στο σπίτι τους και τους ασθενείς που λαμβάνουν φροντίδα σε εγκαταστάσεις υποβοηθούμενης διαβίωσης, καθώς και στους επαγγελματίες υγείας που εργάζονται εκτός του νοσοκομείου. Διαθέτει επίσης ιατρικές εγκαταστάσεις παραγωγής οξυγόνου.
Η Medidis, που δραστηριοποιείται για περισσότερα από 25 χρόνια στην ολλανδική αγορά, απασχολεί περισσότερους από 70 υπαλλήλους, ενώ το 2017 κατέγραψε έσοδα περίπου 11 εκατομμύρια ευρώ. Με την εξαγορά της Medidis, η Air Liquide ενισχύει και παράλληλα διαφοροποιεί την προσφορά της, αποκτώντας πλέον τη δυνατότητα να εξυπηρετεί άμεσα περισσότερους από 26.000 επιπλέον ασθενείς στην Ολλανδία. Η Air Liquide θα αξιοποιήσει τις υπάρχουσες ομάδες εργαζομένων για την περαιτέρω ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της.
Η Air Liquide, που διαθέτει ήδη παρουσία στην Ολλανδία, θα αξιοποιήσει την αλληλοσυμπλήρωση των δραστηριοτήτων της Medidis τόσο γεωγραφικά όσο και σε επίπεδο θεραπευτικών τομέων. Αναφορικά με την φροντίδα υγείας το σπίτι, η εξαγορά αυτή θα ενισχύσει τη θέση του Ομίλου στην υποστήριξη ασθενών που πάσχουν από αναπνευστική ανεπάρκεια. Επιπλέον, θα εμπλουτίσει την πελατειακή βάση με επαγγελματίες υγείας που εργάζονται εκτός των νοσοκομειακών εγκαταστάσεων (π.χ. σε ιδρύματα και ασθενοφόρα). Η Air Liquide θα αξιοποιήσει επίσης τις σχέσεις που έχει χτίσει η Medidis με γιατρούς, νοσοκομεία και ασφαλιστές σε νέες περιοχές και θα επωφεληθεί από την αύξηση της παραγωγικής ικανότητας για την περαιτέρω ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της στην Ολλανδία.
Ο François Jackow, Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Air Liquide, υπεύθυνος για τις δραστηριότητες του Κλάδου Υγείας, δήλωσε: «Η εξαγορά αυτή ανοίγει νέες προοπτικές για την Air Liquide στην ολλανδική αγορά. Καλωσορίζουμε τις ομάδες της Medidis, που διακρίνονται για την εμπειρία τους στην αντιμετώπιση των αναπνευστικών ασθενειών, καθώς και για τις γνώσεις τους σε ό,τι αφορά τη φροντίδα υγείας στο σπίτι και τον αναπτυσσόμενο τομέα της παροχής ιατρικού οξυγόνου εκτός νοσοκομειακών χώρων στην ολλανδική αγορά. Η Air Liquide συνεχίζει να ενισχύει τα σημεία που διαθέτει παρουσία στην Ευρώπη, ως μέρος της στρατηγικής της για περαιτέρω ανάπτυξη του Κλάδου Υγείας».

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης