Διεθνή

ΗΠΑ: Την εκστρατεία του για δεύτερη θητεία στον Λευκό Οίκο ανακοίνωσε ο Trump

tags :
ΗΠΑ: Την εκστρατεία του για δεύτερη θητεία στον Λευκό Οίκο ανακοίνωσε ο Trump
Μαζί σπάσαμε ένα κατεστραμμένο πολιτικό κατεστημένο και αποκαταστήσαμε την κυβέρνηση από και προς το λαό είπε ο Trump
Την προεκλογική του εκστρατεία για μια δεύτερη θητεία στον Λευκό Οίκο και ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2020 ανακοίνωσε σήμερα Τετάρτη 19/6 τα ξημερώματα ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump.
Με σύνθημα το «Keep America Great» («να διατηρήσουμε μεγάλη την Αμερική») έναντι του «Make America Great Again» («να ξανακάνουμε μεγάλη την Αμερική» που ήταν το βασικό του σύνθημα στην προηγούμενη προεκλογική εκστρατεία ο Trump μιλώντας σε περίπου 20.000 οπαδούς του στην Φλόριντα, εμφανίστηκε βέβαιος ότι αν και outsider και παρά το γεγονός ότι οι δημοσκοπήσεις θέλουν τους Δημοκρατικούς να προηγούνται, θα εξασφαλίσει άλλα τέσσερα χρόνια στην προεδρία των ΗΠΑ.
Κατά την ομιλία του ο Trump αναφέρθηκε και πάλι σε θέματα που είχε προτάξει στην εκστρατεία των προεδρικών εκλογών του 2016, όπως για παράδειγμα η καταδίκη της παράνομης μετανάστευσης, η επίθεση στα ΜΜΕ.
«Μαζί σπάσαμε ένα κατεστραμμένο πολιτικό κατεστημένο και αποκαταστήσαμε την κυβέρνηση από και προς το λαό.
Όσο διατηρείτε στη θέση της αυτήν την ομάδα, έχουμε να διανύσουμε μια τεράστια απόσταση.
Το μέλλον μας ποτέ δεν φαινόταν τόσο φωτεινό» υποστήριξε ο Trump, ο οποίος υποστήριξε ότι οι Δημοκρατικοί αντίπαλοι του θα αλλάξουν ριζικά τις ΗΠΑ και θα επιχειρήσουν να νομιμοποιήσουν μαζικά τους μετανάστες που έρχονται από νότια σύνορα της χώρας προκειμένου να αποκτήσουν δικαίωμα ψήφου και να ενισχύσουν τους Δημοκρατικούς.
«Οι Δημοκρατικοί θέλουν να καταστρέψουν την χώρα μας όπως την ξέρουμε.
Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί.
Πιστεύουμε ότι η χώρα μας πρέπει να είναι ένας ιερός τόπος για τους νομοταγείς πολίτες και όχι για εγκληματίες αλλοδαπούς» είπε ο Trump.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης