Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Τα safety boxes της Groupama Ασφαλιστικής «εξασφαλίζουν» ξέγνοιαστες βουτιές

tags :
Τα safety boxes της Groupama Ασφαλιστικής «εξασφαλίζουν» ξέγνοιαστες βουτιές
Τα ειδικά κουτιά ασφαλείας (safety boxes) έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους στις ομπρέλες δημοφιλών, οργανωμένων πλαζ στην Αττική και τις Σπέτσες
Η Groupama Ασφαλιστική, όπως κάθε καλοκαίρι έτσι και φέτος, φροντίζει για την ασφάλεια των προσωπικών αντικειμένων των λουόμενων. Τα ειδικά κουτιά ασφαλείας (safety boxes) έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους στις ομπρέλες δημοφιλών, οργανωμένων πλαζ στην Αττική και τις Σπέτσες.
Από τις αρχές Ιουνίου, τα ειδικά κουτιά της Groupama Ασφαλιστικής βρίσκονται ήδη τοποθετημένα στις  παραλίες «Varkiza Resort» (Βάρκιζα), «Γαλάζια Ακτή» και «Coconut» (Σχοινιάς Μαραθώνα),  «Divers Club» (Νέα Μάκρη), «Mojito Bay» (Λουμπάρδα), στο Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης (Ν.Ο.Β.) καθώς και στο «Καΐκι Beach» στις Σπέτσες. Είναι κατάλληλα να φυλάξουν με ασφάλεια όλα τα προσωπικά αντικείμενα αξίας, όπως το πορτοφόλι, το κινητό τηλέφωνο και τα κλειδιά σπιτιού και αυτοκινήτου. Παράλληλα, το αδιάβροχο κλειδί ασφαλείας σε σχήμα ρολογιού, με το ειδικό λουράκι σιλικόνης, επιτρέπει στους λουόμενους να το έχουν συνέχεια μαζί τους ενώ κολυμπούν.
Με αυτόν τον τρόπο, η Groupama Ασφαλιστική, για μία ακόμα χρονιά,  «κλειδώνει» κάθε έγνοια και επιτρέπει στους λουόμενους να απολαύσουν στιγμές διασκέδασης και χαλάρωσης στην παραλία.  
Καλό καλοκαίρι και καλές βουτιές από τη Groupama Ασφαλιστική, πάντα με ασφάλεια!

Η Groupama Ασφαλιστική αποτελεί μία από τις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες στην ελληνική αγορά. Με κύκλο εργασιών που ανήλθε στα €139,4εκ. το 2018, η εταιρία διακρίνεται για το κύρος και την αξιοπιστία της, παρέχοντας ολοκληρωμένα προϊόντα και καινοτόμες υπηρεσίες. Η Groupama Ασφαλιστική διατηρεί ένα ισχυρό δίκτυο αποκλειστικών ασφαλιστικών συμβούλων και πρακτόρων, καλύπτοντας τις ανάγκες των πελατών της σε όλη τη χώρα. Από το 2007 αποτελεί 100% θυγατρική του γαλλικού Ομίλου Groupama, που φιλοδοξεί να οδηγήσει την Groupama Ασφαλιστική στην κατάκτηση μιας εκ των ηγετικών θέσεων στην ελληνική ασφαλιστική αγορά. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση https://www.groupama.gr/.    

Ο γαλλικός Όμιλος Groupama παρέχει ένα ευρύ φάσμα ασφαλιστικών, τραπεζικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, καλύπτοντας τις ανάγκες 12 εκατομμυρίων πελατών, σε διεθνές επίπεδο. Με ιστορία άνω των 100 ετών, ο Όμιλος Groupama εξελίσσεται συνεχώς, ανταποκρινόμενος στις τρέχουσες οικονομικές προκλήσεις και τις μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών του. Ο Όμιλος απασχολεί 32.000 εργαζομένους και δραστηριοποιείται σε 10 χώρες, κατά κύριο λόγο στην Ευρώπη, αλλά και στην Ασία, σε χώρες όπως η Κίνα και το Βιετνάμ. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση http://www.groupama.com/.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης