Φυσικό Αέριο

Επισπεύδει την παράδοση φυσικού αερίου μέσω του TurkStream η Ουγγαρία

tags :
Επισπεύδει την παράδοση φυσικού αερίου μέσω του TurkStream η Ουγγαρία
Tο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης 2019 πραγματοποιήθηκε από τις 6 έως τις 8 Ιουνίου
Την έντονη πρόθεσή της εξέφρασε η Ουγγαρία για να διασφαλίσει ότι το αέριο που σχεδιάζεται να παραδοθεί στην Ευρώπη μέσω του αγωγού φυσικού αερίου TurkStream θα μπορούσε να παραληφθεί το συντομότερο δυνατόν, σύμφωνα με ανακοίνωση της Gazprom.
Η εταιρεία ανέφερε ότι πραγματοποιήθηκε στο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης 2019 μια συνάντηση εργασίας μεταξύ του Alexey Miller, του προέδρου της Gazprom και του Peter Szijjarto, Υπουργού Εξωτερικών και Εμπορίου της Ουγγαρίας.
Ειδικότερα, το Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης 2019 πραγματοποιήθηκε από τις 6 έως τις 8 Ιουνίου.
Σύμφωνα με τη Gazprom, οι συμμετέχοντες στη συνεδρίαση εξέτασαν τα τρέχοντα θέματα και τις προοπτικές της συνεργασίας τους, με ιδιαίτερη έμφαση στην προμήθεια φυσικού αερίου.
«Οι προμήθειες της Gazprom στην Ουγγαρία από την 1η Ιανουαρίου έως τις 5 Ιουνίου 2019 ανήλθαν σε 4,3 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα φυσικού αερίου, αύξηση 57,5% σε σχέση με την ίδια περίοδο του 2018.
Εκτός από τα συμβεβλημένα ποσά, η Ουγγαρία αγόρασε από την Gazprom άλλα 2 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα φυσικού αερίου, τα οποία θα παραδοθούν το 2019» ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της Gazprom
.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης