Κρεμλίνο: Υπάρχει πιθανότητα να συναντηθούν Poutin και Trump στη σύνοδο της G20 στην Ιαπωνία

Κρεμλίνο: Υπάρχει πιθανότητα  να συναντηθούν Poutin και Trump στη σύνοδο της G20 στην Ιαπωνία
«Υπάρχει ασφαλώς μια πιθανότητα. Υπάρχει μια πιθανότητα να συμβεί οτιδήποτε», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου D. Peskov
Το Κρεμλίνο δήλωσε σήμερα πως υπάρχει πιθανότητα ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Poutin και ο πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump να συναντηθούν στη σύνοδο της Ομάδας των 20 (G20), στην Οσάκα της Ιαπωνίας αργότερα αυτό τον μήνα, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Interfax.
«Υπάρχει ασφαλώς μια πιθανότητα. Υπάρχει μια πιθανότητα να συμβεί οτιδήποτε», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου D. Peskov σύμφωνα με την ίδια πηγή.
Στο μεταξύ, όπως μεταδίδουν ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων, ο ρωσικός Στόλος του Ειρηνικού κατηγόρησε ένα πολεμικό πλοίο των ΗΠΑ ότι σχεδόν προκάλεσε σύγκρουση με ρωσικό στρατιωτικό πλοίο στην Ανατολική Σινική Θάλασσα εξαιτίας επικίνδυνων ελιγμών, όπως τους χαρακτήρισε.
Το ρωσικό Πολεμικό Ναυτικό ανακοίνωσε, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, πως το καταδρομικό Τσάνσελορσβιλ, από το οποίο εκτοξεύονται κατευθυνόμενοι πύραυλοι, βρέθηκε σε απόσταση μόλις 50 μέτρων από το ρωσικό αντιτορπιλικό Ναύαρχος Βινογκράντοφ το οποίο υποχρεώθηκε να αναλάβει επείγουσα δράση προκειμένου να αποφύγει μια σύγκρουση.


 
www.worldenergynews.gr

worldenergynews.gr