Ανανεώσιμες & Βιώσιμη Ανάπτυξη

Τα σχέδια της Belectric για εγκαταστάσεις ηλιακών έργων μέχρι 50 MW στην Ολλανδία εντός του έτους

tags :
Τα σχέδια της Belectric για εγκαταστάσεις ηλιακών έργων μέχρι 50 MW στην Ολλανδία εντός του έτους
H Belectric έχει επιλεγεί ως πάροχος υπηρεσιών και συντήρησης για τα ηλιακά πάρκα
Ολοκληρώθηκαν τα έργα ηλιακής ενέργειας που ανέλαβε η Belectric με συνολική εγκατεστημένη ισχύ άνω των 38 MW και σχεδιάζει εγκαταστάσεις μέχρι 50 MW το 2019 στην Ολλανδία, όπως αναφέρει το pv- Europe.
Δεδομένου ότι η εταιρεία εισήλθε με επιτυχία στην αγορά το 2018, η εταιρεία EPC έχει κατασκευάσει τα έργα "Zonnepark Lange Runde" (14,2 MW) και "Zeeland Refinery" (12,4 MW), δύο φωτοβολταϊκούς σταθμούς ηλεκτρικού ρεύματος στην Ολλανδία.
Επιπλέον, η Belectric έχει επιλεγεί ως πάροχος υπηρεσιών και συντήρησης για τα ηλιακά πάρκα. Οι συμφωνίες παροχής υπηρεσιών περιλαμβάνουν απομακρυσμένη παρακολούθηση του συστήματος, τακτικές επιθεωρήσεις και επιτόπια υποστήριξη σε περίπτωση βλαβών.
Επιπλέον, η εταιρεία παρείχε αρκετά φωτοβολταϊκά συστήματα (συνολική χωρητικότητα 12 MW) με το καινοτόμο σύστημα κατασκευής PEG στην περιοχή του Λιμβούργου.

856

Η Belectric έχει ήδη υπογράψει τις συμβάσεις για ένα επιπλέον σύστημα PEG 7,5 MW.

Από την πλευρά του, ο David Johann, Αντιπρόεδρος της, Belectric Solar & Battery, τόνισε ότι: «Η ολλανδική ηλιακή αγορά θα εξελιχθεί σε μία από τις βασικές αγορές φωτοβολταϊκών στην Ευρώπη τα επόμενα χρόνια. Ως εκ τούτου, χαίρομαι που έχουμε εξασφαλίσει μια σταθερή θέση στην αγορά αυτή και ότι οι πελάτες μας ήταν ευχαριστημένοι με το πώς εφαρμόσαμε τα πρώτα μας φωτοβολταϊκά έργα εδώ».
Παράλληλα, η Belectric σχεδιάζει φωτοβολταϊκά έργα με συνολική χωρητικότητα μέχρι 50 megawatts στην Ολλανδία φέτος, μερικά από αυτά με το σύστημα PEG.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης