Ανανεώσιμες & Βιώσιμη Ανάπτυξη

Σε εξέλιξη τρια αιολικά έργα σε Χιλή και Αυστραλία με υπογραφή Senvion

tags :
Σε εξέλιξη τρια αιολικά έργα σε Χιλή και Αυστραλία με υπογραφή Senvion
Στην Αυστραλία, το Pacific Hydro Crowlands Wind Farm διαθέτει 39 στροβίλους Senvion MM92
Με επιτυχία ολοκλήρωσε την εγκατάσταση τριών βασικών έργων αιολικής ενέργειας στη Χιλή και την Αυστραλία η Senvion.
Ειδικότερα, στη Χιλή τα έργα αιολικής ενέργειας Sarco και Aurora αποτελούνται από 93 ανεμογεννήτριες με συνολική εγκατεστημένη ισχύ περίπου 299 MW.
Στην Αυστραλία, το Pacific Hydro Crowlands Wind Farm διαθέτει 39 στροβίλους Senvion MM92. Η θέση σε λειτουργία αυτών των αιολικών πάρκων βρίσκεται σε εξέλιξη.

Παράλληλα, τα αιολικά πάρκα Sarco και Aurora ανήκουν στην Aela Energia, μια κοινή επιχείρηση της Actis (60%) και της Mainstream Renewable Power (40%). Το έργο Sarco αποτελείται από 50 στροβίλους Senvion 3,4M114 και βρίσκεται στην περιοχή Atacama της Βόρειας Χιλής. Το έργο Aurora, που βρίσκεται στην περιοχή του νότιου Los Lagos, διαθέτει 43 στροβίλους Senvion 3.0M122. Το αιολικό πάρκο Crowlands έχει εγκατεστημένη ισχύ 80 MW και θα παράγει αρκετή καθαρή ενέργεια για να τροφοδοτήσει τις ανάγκες ισχύος πάνω από 50.000 κατοικιών στη Βικτώρια.
Από την πλευρά του, ο Yves Rannou, Διευθύνων Σύμβουλος της Senvion υπογραμμίζει ότι: «Σημειώνουμε σταθερή πρόοδο στην εκτέλεση μας. Η ολοκλήρωση των εγκαταστάσεων αυτών των τριών βασικών έργων σε αναπτυσσόμενες αγορές αποτελεί σημαντικό παράδειγμα των προσπαθειών μας. Έχουμε δείξει ότι είχαμε τη δυνατότητα να εξορθολογίσουμε τις εγκαταστάσεις - μία από τις βασικές μας προκλήσεις και τα κύρια καθήκοντά τους τους τελευταίους μήνες. Ως εκ τούτου, θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τις τοπικές ομάδες για την προσπάθειά τους και τους πελάτες μας για τις επιτυχημένες συνεργασίες».

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης