Επικαιρότητα

Άναρθρες κραυγές Φώφης για ΣΥΡΙΖΑ και Δεξιά - Οι στόχοι μιας αριβίστικης πολιτικής

Άναρθρες κραυγές Φώφης για ΣΥΡΙΖΑ και Δεξιά - Οι στόχοι μιας αριβίστικης πολιτικής
Η στρατηγική έξωσης του Βενιζέλου και τα ρίσκα συρρίκνωσης
Κύμβαλο αλαλάζον εμφανίστηκε η Φώφη Γεννηματά κατά τις δηλώσεις που έκανε σήμερα 2/6/2019 κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας.
Κατηγόρησε ΣΥΡΙΖΑ για πολιτικό αχταρμά, επανέφερε την προ 30ετίας φρασεολογία περί Δεξιάς και προσπάθησε να πείσει ότι αποτελεί την πλατφόρμα των προοδευτικών πoλιτών.
Διερωτάται κανείς με ποια πολιτικά και επαγγελματικά εχέγγυα λέει όλα αυτά η Φώφη Γεννηματά και σε ποια "φυλή" των Ελλήνων απευθύνεται.
Η Φώφη Γεννηματά υπεραμύνθηκε και της επιλογής της να βάλει τον Γιώργο Καμίνη επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΚΙΝΑΛ, τονίζοντας ότι υπηρετεί τον στόχο να ηττηθεί οριστικά η πολιτική ΣΥΡΙΖΑ.

Ολόκληρη η δήλωσή της:
«Την προηγούμενη Κυριακή οι πολίτες με την ψήφο τους υποχρέωσαν τον κ. Τσίπρα να προχωρήσει στην προκήρυξη πρόωρων εκλογών.
Σήμερα, με τις επιλογές τους, οι πολίτες θα δώσουν τέλος στις καταστροφικές πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ και στην αυτοδιοίκηση.
Στις εθνικές εκλογές πρέπει να ηττηθεί οριστικά η πολιτική και η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτός είναι ο στόχος μας και αυτό τον στόχο υπηρετώ με την επιλογή του κ. Καμίνη», είπε η κ. Γεννηματά.
«Ανοίγουμε μια τεράστια πόρτα στους προοδευτικούς πολίτες που εγκαταλείπουν τον ΣΥΡΙΖΑ για να συνταχθούν με το ΚΙΝΑΛ. Έχει έρθει η ώρα να τελειώσουμε με τις απομιμήσεις και με τον πολιτικό αχταρμά που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ. Εμείς είμαστε η πραγματικά προοδευτική παράταξη που θα αποτελέσει ανάχωμα στην κυριαρχία της Δεξιάς που τροφοδότησε ο ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε ακόμη η κ. Γεννηματά.
Η Γεννηματά εγκλώβισε τον Ευάγγελο Βενιζέλο με έναν τρόπο μειωτικό φέρνοντάς τον μπροστά σε ένα πολιτικό αδιέξοδο με την απόφασή της να μην του δώσει την πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας.
Παράλληλα επιχειρεί έτσι να εγκλωβίσει και άλλους πρωτοκλασάτους ενόψει των βουλευτικών εκλογών.
Είναι αλήθεια ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε κάθε περίπτωση είτε αυτοδύναμος είτε όχι προτίθεται να κάνει πρόταση στο ΚΙΝΑΛ να μπει σε κυβέρνησή στις επικείμενες εθνικές εκλογές.
Η Γεννηματά τι επιδιώκει; Προφανώς να προμοτάρει ένα σενάριο που διακινείται παρασκηνιακά για κυβέρνηση οικουμενική και να κόψει προεκλογικά τα links με τη ΝΔ.
Κατηγορώντας από την μια τον ΣΥΡΙΖΑ, που έχει πάρει το παραξιακό 24% και ολοκλήρωσε την έξοδο από τα μνημόνια και από την άλλη τον Μητσοτάκη που έχει εμφανές πολιτικό προβάδισμα, είναι βέβαιο ότι το μόνο που θα επιτύχει είναι να "μικρύνει" το ΚΙΝΑΛ και να ενισχύσει το διπολισμό.
Ποιος νοήμων πολίτης θα "φάει" τα περί προοδευτικού μετώπου, με τέτοιες χυδαιότητες κενές περιεχομένου κατά ΣΥΡΙΖΑ από την Γεννηματά;
Και αν ακόμα επιχειρεί να αποτρέψει την πρωθυπουργία Μητσοτάκη πώς θα γίνει αυτό;

Θεοχαρόπουλος: Σε στρατηγικό αδιέξοδο το ΚΙΝΑΛ
Το ΚΙΝΑΛ δεν έχει στίγμα και περιέρχεται σε ένα στρατηγικό αδιέξοδο, εκτίμησε ο υπουργός Τουρισμού κ.Δ.Θεοχαρόπουλος.
Φεύγει η δεξιά του με τον Βενιζέλο, αλλά το ΚΙΝΑΛ δε εντάσσεται σε μια Προοδευτική Συμμαχία, ανέφερε στον ΣΚΑΙ.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης