Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Cenergy: Νέος συν-Διευθύνων Σύμβουλος ο Ηλίας Μπεκίρου - Οι αποφάσεις της Γ.Σ.

tags :
Cenergy: Νέος συν-Διευθύνων Σύμβουλος ο Ηλίας Μπεκίρου - Οι αποφάσεις της Γ.Σ.
Τον διορισμό του κ. Ηλία Μπεκίρου ως νέου συν-Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας, ανακοίνωσε η Cenergy
Τον διορισμό του κ. Ηλία Μπεκίρου ως νέου συν-Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας, ανακοίνωσε σήμερα (28/5/2019) η Cenergy.
Ειδικότερα, η Cenergy Holdings SA ανακοινώνει το διορισμό του κ. Ηλία Μπεκίρου ως νέου συν-Διευθύνοντος Συμβούλου και μέλους της Εκτελεστικής Διοίκησης της Εταιρίας, σε αντικατάσταση του κ. Απόστολου Παπαβασιλείου, με ισχύ από 1η Ιουνίου 2019.
Παράλληλα, η Cenergy ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της σημερινής Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της.
Η Cenergy Holdings SA ανακοινώνει ότι η Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της πραγματοποιήθηκε στις 28 Μαΐου 2019.
Κατά τη συνέλευση, παρέστησαν και εκπροσωπήθηκαν μέτοχοι που αντιπροσωπεύουν 155.807.793 μετοχές (δηλαδή 81,93% του συνολικού αριθμού των 190.162.681 μετοχών της εταιρίας), ικανοποιώντας τις απαιτήσεις περί απαρτίας του καταστατικού της εταιρίας.
Οι παρακάτω αποφάσεις ελήφθησαν κατά την Τακτική Γενική Συνέλευση της 28 ης Μαΐου 2019:
- Έγκριση των ετησίων οικονομικών καταστάσεων για το οικονομικό έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2018, συμπεριλαμβανομένης της διάθεσης των αποτελεσμάτων χρήσης.
- Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου από κάθε ευθύνη αποζημίωσης εκ της εκτελέσεως των καθηκόντων τους κατά τη διάρκεια του οικονομικού έτους που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2018.
- Απαλλαγή του νομίμου ελεγκτή από κάθε ευθύνη αποζημίωσης εκ της εκτελέσεως των καθηκόντων τους κατά τη διάρκεια του οικονομικού έτους που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2018.
- Ανανέωση της θητείας του κ. Jacques Moulaert ως μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, για ένα έτος, μέχρι την ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων που θα πραγματοποιηθεί το 2020.
- Ανανέωση της θητείας του κ. Δημητρίου Κυριακόπουλου ως μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, για ένα έτος, μέχρι την ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων που θα πραγματοποιηθεί το 2020.
- Ανανέωση της θητείας του κ. Xavier Bedoret ως μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, για ένα έτος, μέχρι την ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων που θα πραγματοποιηθεί το 2020.
- Ανανέωση της θητείας του κ. Simon Macvicker ως μέλους του Διοικητικού• Συμβουλίου, για ένα έτος, μέχρι την ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων που θα πραγματοποιηθεί το 2020.
- Εκλογή του κ. Rudolf Wiedenmann ως μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, για ένα έτος, μέχρι την ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων που θα πραγματοποιηθεί το 2020.
- Ανανέωση της θητείας του κ. William Gallagher ως ανεξάρτητου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου για ένα έτος, μέχρι την ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων που θα πραγματοποιηθεί το 2020.
Ο κ. Gallagher πληροί τα κριτήρια ανεξαρτησίας που καθορίζονται στο άρθρο 526ter του Βελγικού Κώδικα Εταιριών.
- Ανανέωση της θητείας του κ. Manuel Iraola ως ανεξάρτητου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, για ένα έτος, μέχρι την ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων που θα πραγματοποιηθεί το 2020.
- Ανανέωση της θητείας του κ. Joseph Rutkowski ως ανεξάρτητου μέλους του• Διοικητικού Συμβουλίου, για ένα έτος, μέχρι την ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων που θα πραγματοποιηθεί το 2020.
Ο κ. Rutkowski πληροί τα κριτήρια ανεξαρτησίας που καθορίζονται στο άρθρο 526ter του Βελγικού Κώδικα Εταιριών.
- Διορισμός της ελεγκτικής εταιρείας, PriceWaterhouseCoopers - Reviseurs d’entreprises SCRL, σε συντομογραφία PwC Reviseurs d’Entreprises, ως νομίμου ελεγκτή και έγκριση της αμοιβής τους.
- Έγκριση της έκθεσης αποδοχών για το οικονομικό έτος 2018, όπως αυτή ορίζεται στον ετήσιο απολογισμό του 2018 (συμπεριλαμβανομένης της πολιτικής αποδοχών). Αριθμός μετοχών στις οποίες αντιστοίχησαν έγκυρες ψήφοι: 155.807.793 (100% των
- Έγκριση των αποδοχών των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

www.worlenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης