Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Πλησιάζει η ανακοίνωση των τιμών του νέου μοντέλου της Tesla στην Κίνα

tags :
Πλησιάζει η ανακοίνωση των τιμών του νέου μοντέλου της Tesla στην Κίνα
Η ανακοίνωση σχεδιάζεται να γίνει στις 31 Μαίου
Όλο και πλησιάζει η ώρα που η Tesla θα προχωρήσει στην ανακοίνωση των τιμών για το μοντέλο 3 στην Κίνα, σύμφωνα με το Bloomberg.
Ειδικότερα, η ανακοίνωση σχεδιάζεται να γίνει στις 31 Μαίου.
Παράλληλα, σύμφωνα με πηγές του πρακτορείου, η Tesla εξετάζει την τιμολόγηση των οχημάτων μεταξύ 43.000 και 50.700 δολαρίων.
Αξίζει να σημειωθεί πως η εταιρεία ενισχύει την ανταγωνιστικότητά της σε μια χώρα που βρίθει κατασκευαστών ηλεκτρικών οχημάτων.
Τέλος, Musk και Tesla ελπίζουν τα νέα μοντέλα να αυξήσουν το μέγεθος της πίτας των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, αν και εξακολουθεί να υπάρχει η πιθανότητα οι δικές τους πωλήσεις να δεχθούν πλήγμα καθώς οι καταναλωτές θα έχουν την επιλογή να αγοράζουν από άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες με αποδεδειγμένες κατασκευαστικές δυνατότητες.
Και αυτό γιατί οι κινεζικοί δασμοί στα αυτοκίνητα των ΗΠΑ θα συνεχίσουν να βλάπτουν την εταιρεία έως ότου ολοκληρωθεί η λειτουργία του εργοστασίου της στη Σαγκάη και ακόμη και τότε ο όμιλος θα εξακολουθεί να εισάγει οχήματα στην Κίνα.
Αντιμετωπίζει επίσης τον αυξημένο ανταγωνισμό από τις Jaguar, Audi και Mercedes, οι οποίες κυκλοφορούν πλήρως ηλεκτρικά οχήματα.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης