Επικαιρότητα

Bloomberg: Εκλογές τον Ιούνιο μπορεί να προκηρύξει ο Τσίπρας

Bloomberg: Εκλογές τον Ιούνιο μπορεί να προκηρύξει ο Τσίπρας
Σύμφωνα με το πρακτορείο «ένα απροσδόκητα καλό ή αιφνίδια κακό αποτέλεσμα για τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα μπορεί να τον ωθήσει να προκηρύξει πρόωρες εθνικές εκλογές ακόμη και για τον Ιούνιο
Την αρχή του τέλους για τον Αλέξη Τσίπρα ή την επιβεβαίωση της ικανότητάς του να επιβιώνει μπορεί να σηματοδοτήσουν αυτές οι ευρωεκλογές, μεταδίδει το Bloomberg σε άρθρο του για τις επιπτώσεις των αποτελεσμάτων για τις κυβερνήσεις ορισμένων χωρών της ΕΕ και για το ποιος θα έχει τα ηνία της ΕΕ στα χέρια του.
Σύμφωνα με το πρακτορείο «ένα απροσδόκητα καλό ή αιφνίδια κακό αποτέλεσμα για τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα μπορεί να τον ωθήσει να προκηρύξει πρόωρες εθνικές εκλογές ακόμη και για τον Ιούνιο, αντί να ολοκληρώσει τη θητεία του τον Οκτώβριο. Αυτό θα μπορούσε να θέσει ένα πρόωρο τέλος σε μια παρατεταμένη προεκλογική περίοδο, που σημαδεύτηκε από παροχές αναζωπυρώνοντας τις εντάσεις με τους πιστωτές».
Και ολοκληρώνοντας την αναφορά του στις εξελίξεις που αναμένονται στην Ελλάδα μετεκλογικά το Bloomberg εκτιμά ότι «οι ευρωεκλογές αυτές μπορεί να σηματοδοτήσουν την αρχή του τέλους για τον Τσίπρα ή να επιβεβαιώσουν την ικανότητα του να επιβιώνει».

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης