Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η ΕΛΙΝΟΙΛ χρυσός χορηγός στην έκθεση Mediterranean Yacht Show στο Ναύπλιο

Η ΕΛΙΝΟΙΛ χρυσός χορηγός στην έκθεση Mediterranean Yacht Show στο Ναύπλιο
Η ΕΛΙΝΟΙΛ, με την παρουσία της στην έκθεση «Mediterranean Yacht Show», επιβεβαιώνει τον ηγετικό ρόλο που κατέχει στον θαλάσσιο τουρισμό
Η ΕΛΙΝΟΙΛ, για 6η συνεχή χρονιά είχε την τιμή να είναι Χρυσός Χορηγός στην έκθεση επαγγελματικών σκαφών αναψυχής που πραγματοποιήθηκε στο Ναύπλιο «Mediterranean Yacht Show», μιας εκ των σημαντικότερων και μεγαλύτερων εκθέσεων που διοργανώνονται παγκοσμίως για τον θαλάσσιο τουρισμό. Η έκθεση «Mediterranean Yacht Show» διοργανώθηκε από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Θαλάσσιου Τουρισμού (G.Y.A.) υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και υποστηρίχθηκε από τον Δήμο Ναυπλιέων και το Περιφερειακό Συμβούλιο της Πελοποννήσου.
Η έκθεση εγκαινιάσθηκε το Σάββατο 4 Μαΐου από τον πρόεδρο τoυ Ελληνικού Συνδέσμου Θαλάσσιου Τουρισμού, κ. Μιχάλη Σκουλικίδη, παρουσία του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Φώτη Κουβέλη, του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη και του Δημάρχου Ναυπλιέων κ. Δημήτρη Κωστούρου και διήρκησε έως τις 8 Μαΐου. Συμμετείχαν περισσότεροι από 450 εμπορικοί επισκέπτες από 31 χώρες και 102 σκάφη αναψυχής, πολλά εκ των οποίων είναι από τα μεγαλύτερα και πολυτελέστερα που πλέουν στις ελληνικές θάλασσες.
Η ΕΛΙΝΟΙΛ, με την παρουσία της στην έκθεση «Mediterranean Yacht Show», επιβεβαιώνει τον ηγετικό ρόλο που κατέχει στον θαλάσσιο τουρισμό, ένα κλάδο με μεγάλη δυναμική που κάθε χρόνο ελκύει χιλιάδες επισκέπτες. Η εταιρία εδώ και χρόνια αποτελεί το απόλυτο σημείο αναφοράς στον συγκεκριμένο χώρο, χάρη στο υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης των πελατών της και ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχει. Μέσω των 140 παράκτιων και νησιωτικών πρατηρίων ελίν, αλλά και των πρωτοποριακών σταθμών εφοδιασμού καυσίμων που η ΕΛΙΝΟΙΛ διαθέτει στις μαρίνες Φλοίσβου, Κέρκυρας (Γουβιά), Sani Resort, Porto Carras, Olympic Marine Λαυρίου, Λευκάδας και Πρέβεζας προσφέρει μια σειρά επιλογών τόσο σε καύσιμα όσο και λιπαντικά, που επιτρέπει σε κάθε σκάφος να πραγματοποιεί ασφαλή και άνετα ταξίδια.
 
www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης