Πετρέλαιο

Η NuStar Energy πουλά τερματικό αποθήκευσης αργού στην Καραϊβική έναντι 250 εκατ.δολ.

tags :
Η NuStar Energy πουλά τερματικό αποθήκευσης αργού στην Καραϊβική έναντι 250 εκατ.δολ.
Ο τερματικός σταθμός διαθέτει χωρητικότητα αποθήκευσης 2,3 εκατομμυρίων κυβικών μέτρων, 60 δεξαμενές εμπορικής αποθήκευσης και αγωγούς
Η NuStar Energy LP συμφώνησε να πουλήσει ένα τερματικό αποθήκευσης αργού πετρελαίου στο νησί St Eustatiusτης  Καραϊβικής  για 250 εκατομμύρια δολάρια στην εταιρεία επενδύσεων Prostar Capital, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας την Παρασκευή 10/5/2019.
Η συναλλαγή αναμένεται να κλείσει μέχρι το τέλος του δεύτερου τριμήνου του 2019. Ο τερματικός σταθμός διαθέτει χωρητικότητα αποθήκευσης 2,3 εκατομμυρίων κυβικών μέτρων, 60 δεξαμενές εμπορικής αποθήκευσης και συναφείς αγωγούς.
Η  NuStar με έδρα το San Antonioθα ανακατανείμει τα έσοδα από τις πωλήσεις στις βασικές του δραστηριότητες στη Βόρεια Αμερική, δήλωσε ο CEO της εταιρείας Brad Barron.
Η Prostar, η οποία επενδύει στην ενεργειακή υποδομή μέσου ρεύματος, πιστεύει ότι ο τερματικός σταθμός έχει στρατηγικά πλεονεκτήματα, συμπεριλαμβανομένης της «θέσης στο σταυροδρόμι των παγκόσμιων και περιφερειακών εμπορικών συναλλαγών πετρελαίου (και) μακροπρόθεσμων σχέσεων με τους μεγάλους παγκόσμιους εμπόρους πετρελαίου», δήλωσε ο Steve Bickerton, διευθύνων σύμβουλος της Prostar.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης