Επιχειρήσεις

Power Home Pack και Gas Home Pack: Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σταθερά πακέτα ενέργειας από τη ΖeniΘ

tags :
Power Home Pack και Gas Home Pack: Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σταθερά πακέτα ενέργειας από τη ΖeniΘ
Οι πελάτες της ZeniΘ έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν την υπηρεσία ολοκληρωμένης ενέργειας ZeniΘ DUAL ENERGY, την 1η υπηρεσία στην Ελλάδα που συνδυάζει ρεύμα και φυσικό αέριο
H ΖeniΘ, ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, με μεμονωμένα και συνδυαστικά προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου, βοηθάει στον έλεγχο των μηνιαίων εξόδων κάθε νοικοκυριού που θέλει να απολαύσει κορυφαία ενέργεια, πληρώνοντας ένα σταθερό και προκαθορισμένο ποσό κάθε μήνα.
Τα ανανεωμένα πακέτα ηλεκτρικού ρεύματος POWER HOME PACK (από 47€/μήνα) και τα πακέτα φυσικού αερίου GAS HOME PACK (από 27€/μήνα) γεμίζουν ενέργεια τα ελληνικά νοικοκυριά, δίνοντας σε όλους την ευκαιρία να επιλέξουν ανάμεσα σε 5 πακέτα (S, M, L, XL, XXL) αυτό που τους ταιριάζει, βάση των δικών τους μοναδικών αναγκών.
Επιπλέον, οι πελάτες της ZeniΘ έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν την υπηρεσία ολοκληρωμένης ενέργειας ZeniΘ DUAL ENERGY, την 1η υπηρεσία στην Ελλάδα που συνδυάζει ρεύμα και φυσικό αέριο, και να επωφεληθούν ακόμα περισσότερο, καλύπτοντας τις ενεργειακές τους ανάγκες σε φυσικό αέριο και ρεύμα από €69/μήνα.
Ο κ. Μάνος Εξαρχουλάκος, Διευθυντής Marketing & Επικοινωνίας της ZeniΘ, στο πλαίσιο της ανακοίνωσης των ανανεωμένων πακέτων, ανέφερε: «Ο leader οφείλει να καινοτομεί! Η ZeniΘ, ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα με φυσικό αέριο & ρεύμα φέρνει για πρώτη φορά στην αγορά ενέργειας προϊόντα στη λογική των τηλεπικοινωνιών: GAS HOME PACK & POWER HOME PACKΣταθερός λογαριασμός κάθε μήνα ανάλογα την κατανάλωση του νοικοκυριού σε φυσικό αέριο ή ρεύμα! Έτσι ο πελάτης γνωρίζει ακριβώς τα έξοδα του για ενέργεια κάθε μήνα -όπως τα υπόλοιπα πάγια έξοδα του για ενοίκιο, τηλέφωνο, internet- και μπορεί να κάνει καλύτερα τον οικογενειακό του προϋπολογισμό, χωρίς εκπλήξεις. Εμείς στη ZeniΘ, όμως, δε θα σταματήσουμε εδώ. Συνεχώς θα δημιουργούμε υπηρεσίες και προϊόντα για να καλύψουμε όλες τις ανάγκες των πελατών που μας εμπιστεύονται!».
Την επικοινωνία των νέων πακέτων ενέργειας POWER HOME PACK και GAS HOME PACK, πλαισιώνει η νέα διαφημιστική καμπάνια της ZeniΘ, με το μήνυμα «με τη ZeniΘ δεν έχετε εκπλήξεις όταν έρχεται ο λογαριασμός φυσικού αερίου και ρεύματος» να ακολουθεί ιστορίες καθημερινών ανθρώπων. Η νέα καμπάνια προβάλλεται ήδη στον τηλεοπτικό αέρα.

Μπορείτε να δείτε το τηλεοπτικό σποτ στη διεύθυνση:
https://www.youtube.com/watch?v=hmCSz0j3cQs

Υπενθυμίζεται ότι, στη ZeniΘ απονεμήθηκε πρόσφατα το βραβείο “Smart Energy Product of the Year” για τα σταθερά πακέτα ενέργειας POWER HOME PACK και GAS HOME PACK, στο πλαίσιο των «Creative Greece Awards 2019» τον ετήσιο αναγνωρισμένο θεσμό που επιβραβεύει τις επιχειρήσεις της χώρας για την εξωστρέφεια, τη δημιουργικότητά και την καινοτομία τους.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης