Χρηματιστήριο & Αγορές

2ο Συνέδριο Ελληνικών Επιχειρήσεων Μεσαίας Κεφαλαιοποίησης

2ο Συνέδριο Ελληνικών Επιχειρήσεων Μεσαίας Κεφαλαιοποίησης
Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου οι συμμετέχουσες εισηγμένες εταιρείες του ΧΑ είχαν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν και να συζητήσουν με Έλληνες και Ξένους Διαχειριστές και Αναλυτές τις επιχειρηματικές τους εξελίξεις και προοπτικές
Ολοκληρώθηκε σήμερα με επιτυχία, το 2ο Συνέδριο Ελληνικών Επιχειρήσεων Μεσαίας Κεφαλαιοποίησης (2nd ATHEX Mid-Cap Conference) στην Αθήνα.
Η διοργάνωση του συνεδρίου εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών για την ενίσχυση της προβολής των εισηγμένων εταιρειών στην επενδυτική κοινότητα, την αύξηση της κάλυψής τους από τους χρηματιστηριακούς αναλυτές και τη βελτίωση της ρευστότητας των μετοχών τους.
Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου οι συμμετέχουσες εισηγμένες εταιρείες του Χρηματιστηρίου Αθηνών είχαν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν και να συζητήσουν με Έλληνες και Ξένους Διαχειριστές και Αναλυτές τις επιχειρηματικές τους εξελίξεις και προοπτικές.
Οι δεκαπέντε (15) εισηγμένες εταιρείες που συμμετείχαν ήταν οι εξής:

1.    ΑΔΜΗΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ                  9. ΚΡΙ - ΚΡΙ
2.    ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ                     10. ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
3.    ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ                                     11.ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
4.    ΕΛΛΑΚΤΩΡ                                      12. ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΘΡΑΚΗΣ
5.    ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ        13. AUTOHELLAS
6.    ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ                      14. CENERGY HOLDINGS
7.    ΙΚΤΙΝΟΣ ΕΛΛΑΣ                            15. QUEST ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ
8.    ΚΑΡΑΤΖΗ        


Στο συνέδριο υπήρξε υψηλή συμμετοχή των επαγγελματιών της αγοράς, η οποία αποτυπώθηκε στον μεγαλύτερο αριθμό συναντήσεων με τις εισηγμένες εταιρείες σε σχέση με την περσινή διοργάνωση και στο πλήθος των ενδιαφερόμενων εταιρειών.
Συνολικά πραγματοποιήθηκαν 550 κατ’ ιδίαν (one on one) και ομαδικές συναντήσεις με τις εισηγμένες εταιρίες στις οποίες συμμετείχαν 105 επαγγελματίες της αγοράς που ανήκαν σε 35 εγχώριους και αλλοδαπούς διαχειριστές επενδύσεων και σε 10 χρηματιστηριακές εταιρίες.
Στο τέλος του συνεδρίου, με την ευγενική χορηγία της CENERGY HOLDINGS έλαβε χώρα δεξίωση για όλους τους συνέδρους.


www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης