Τελευταία Νέα
Πετρέλαιο

Η Chevron ζητά από την Petrobras να αποδείξει ότι λειτουργεί το διυλιστήριο στο Τέξας

tags :
Η Chevron  ζητά από την Petrobras να αποδείξει ότι λειτουργεί το διυλιστήριο στο Τέξας
Η Chevron ανακοίνωσε τον Ιανουάριο ότι θα αγοράσει  την μονάδα Pasadena Rafining System Inc (PRSI) που ανήκει στην Petrobras για 350 εκατομμύρια δολάρια.
Η Chevron Corp ζητάαπό την Petrobras ότι θέλει αποδείξεις ότι το εργοστάσιο στη Pasadena, Texas, θα λειτουργήσει όπως είχε υποσχεθεί πριν από την ανάληψη της εγκατάστασης, σύμφωνα με τις πηγές της αγοράς των ακτών του Κόλπου.
Η Chevron ανακοίνωσε τον Ιανουάριο ότι θα αγοράσει  των 112,229 βαρελιών ανά ημέρα (bpd)  εργοστάσιο ραφιναρίσματος Pasadena Rafining System Inc (PRSI) που ανήκει στην Petrobras για 350 εκατομμύρια δολάρια.
Η μεταβίβαση της κυριότητας στη Chevron τέθηκε σε αναμονή στις 2 Απριλίου, μία ημέρα μετά την έναρξη των προγραμματισμένων γενικών επισκευών στο διυλιστήριο, σύμφωνα με πηγές.
Η PRSI την Παρασκευή  ανακοίνωσε  Επιτροπή για την Περιβαλλοντική Ποιότητα (Τexas Commission on Environmental Quality /TCEQ) ότι ξεκίνησε εκ νέου την παραγωγή βενζίνης 56.000 bpd  Fluidic Catalytic Cracking
Αλλά και το σαββατοκύριακο ο καταλυτικός μεταρρυθμιστής έκλεισε στο διυλιστήριο, σύμφωνα με πηγές.
 Ο μεταρρυθμιστής μετατρέπει τα υποπροϊόντα εξευγενισμού σε συστατικά που ενισχύουν το οκτάνιο και αναμιγνύονται με βενζίνη.


www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης