Τελευταία Νέα
Επικαιρότητα

«Μαφία των Φυλακών» - Συνελήφθη ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξανδρος Λυκουρέζος

«Μαφία των Φυλακών» - Συνελήφθη ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξανδρος Λυκουρέζος
Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος συνελήφθη μετά την κατάθεση του για την υπόθεση της «Μαφίας των Φυλακών»
Συνελήφθη μετά την κατάθεσή του o γνωστός ποινικολόγος και δικηγόρος Αλέξανδρος Λυκουρέζος.
Ειδικότερα, ο κ. Λυκουρέζος προσήχθη από την αντιτρομοκρατική  για την υπόθεση της μαφίας των φυλακών Κορυδαλλού.
O κ. Λυκουρέζος βρέθηκε ενώπιον του ανακριτή και μετά τα όσα είπε, αποφασίστηκε η σύλληψή του για την υπόθεση της Μαφίας των Φυλακών.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, το ένταλμα έδωσε ο ανακριτής, το οποίο έφτασε στην αντιτρομοκρατική μιας και αυτή έχει αναλάβει την υπόθεση.
Σημειώνεται ότι η σύλληψη του Αλέξανδρου Λυκουρέζου «ήρθε» μία ημέρα μετά τη συνέντευξη Τύπου του Αλέξη Κούγια, ο οποίος είναι συνήγορος του επίσης δικηγόρου Γιώργου Αντωνόπουλου, ο οποίος έχει κριθεί προσωρινά κρατούμενος για την υπόθεση της «μαφίας των φυλακών».
Μάλιστα, ο κ. Αντωνόπουλος κατέθεσε και υπόμνημα προς τον εφέτη ειδικό ανακριτή Ευτ. Νικολόπουλο, με κοινοποίηση και στο υπουργό Δικαιοσύνης, Μιχάλη Καλογήρου, όπου αναφέρεται αναλυτικά σε δικηγόρους, πολιτικούς, θεσμικούς παράγοντες, που «ενεπλάκησαν στην υπόθεση λειτουργώντας σε βάρος μου, προκειμένου να εξουδετερώσουν τη συμμετοχή μου στις δίκες που αντιμετωπίζει ως κατηγορούμενος ο Αριστείδης Φλώρος, δηλ. την υπόθεση Energa και την απόπειρα ανθρωποκτονίας εις βάρος μου».
Μεταξύ άλλων, ζητούσε από τον εφέτη ειδικό ανακριτή να εξετάσει το δικηγόρο Αλέξανδρο Λυκουρέζο για να ξεκαθαρίσει ότι ουδέποτε ζήτησε για λογαριασμό του Γ. Αντωνόπουλου από το Μιχάλη Ζαφειρόπουλο οποιοδήποτε χρηματικό ποσό, προκειμένου να μην παρασταθεί ως πολιτικώς ενάγων κατά του Αριστείδη Φλώρου για τη δολοφονική απόπειρα εις βάρος του.

www.worldenetrgynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης