Τελευταία Νέα

Γενική συνέλευση και αρχαιρεσίες στον "Ελληνικό Σύνδεσμο Μικρών Υδροηλεκτικών Έργων"

Γενική συνέλευση και αρχαιρεσίες στον
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο
Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Ελληνικού Συνδέσμου Μικρών Υδροηλεκτρικών Έργων, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13.04.2019, στην Αθήνα στο Ξενοδοχείο «TITANIA» (το πρωί) και στην Θεσσαλονίκη στο «EGNATIA PALACE HOTEL» (το απόγευμα), σε δύο διαδοχικές εκδηλώσεις, καλύπτοντας έτσι το σύνολο των μελών του, ανά την επικράτεια.
Τη Γενική Συνέλευση του ΕΣΜΥΕ παρακολούθησε πλήθος ενδιαφερομένων καταδεικνύοντας την πολύ μεγάλη συσπείρωση των μελών του.
Καλωσορίσθηκαν όλα τα νέα μέλη, που με τη συμβολή τους ενισχύουν και συμβάλουν σημαντικά στην αύξηση της ισχύος του Συνδέσμου.
 Κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης, ο απερχόμενος Πρόεδρος του ΕΣΜΥΕ κ. Βασιλικός Κωνσταντίνος αναφέρθηκε στο νέο θεσμικό και κανονιστικό πλαίσιο για τις ΑΠΕ, στις επερχόμενες αλλαγές στη δομή της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας που δημιουργούν όχι μόνο νέες ευκαιρίες για όλους τους σταθμούς ΑΠΕ αλλά και πολλές υποχρεώσεις για τους εμπλεκόμενους, και στο νέο κώδικα δικτύου και στις απαιτήσεις του για την σύνδεση των ηλεκτροπαραγωγών με το δίκτυο (RfG).
Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στις πολλές και σημαντικές δράσεις του «ΕΣΜΥΕ» τα τελευταία χρόνια, στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος των ΜΥΗΕ, σε όλα τα απαιτούμενα μέτρα για την προώθηση της ανάπτυξής τους καθώς και στις προοπτικές και προκλήσεις της επόμενης μέρας.
Ομιλία - χαιρετισμό από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης απηύθυνε ο επίτιμος πρόεδρος του ΕΣΜΥΕ και Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, κ. Γιάννης Σηφάκης, ο οποίος αφού έκανε μια γενικότερη αναφορά στο νέο ενεργειακό περιβάλλον και στα θετικά μέτρα που έχουν νομοθετηθεί υπέρ των ΑΠΕ και των ΜΥΗΕ ειδικότερα, δήλωσε την έμπρακτη και συνεχή συμπαράστασή του στον κλάδο και στην επίλυση των προβλημάτων του.
Στη συνέχεια, ακολούθησε η διενέργεια των Αρχαιρεσιών του Συνδέσμου.
Το ΔΣ συγκροτήθηκε σε σώμα για την τρέχουσα διετία 2019-2020, ως εξής:

Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΜΥΕ
1.    Βασιλικός Κωνσταντίνος             ΠΡΟΕΔΡΟΣ
2.    Χατζόπουλος Βασίλειος             ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
3.    Κακιόπουλος Ηλίας                 ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
4.    Οικονομίδης Κωνσταντίνος         ΤΑΜΙΑΣ
5.    Μπουρμπουράκης Παναγιώτης    ΜΕΛΟΣ
6.    Χατζηγαβριήλ Δέσποινα             ΜΕΛΟΣ
7.    Τσούγκαρης Χρήστος             ΜΕΛΟΣ

 Αναπληρωματικά Μέλη
1.    Ιακωβάκης Δημήτριος
2.    Βασίλας Γεώργιος
3.    Φωτεινός Τηλέμαχος

Εξελεγκτική Επιτροπή
1.    Αντωνακάκης Κωνσταντίνος
2.    Αντωνίου Ηλίας

www.worldenetrgynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης