Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Η Air Liquide εξαγοράζει startup στην Ισπανία για την υποστήριξη ασθενών με διαβήτη

tags :
Η Air Liquide εξαγοράζει startup στην Ισπανία για την υποστήριξη ασθενών με διαβήτη
Η Air Liquide εξαγόρασε την ισπανική DiaLibre, μία startup που ειδικεύεται στη φροντίδα του διαβήτη
Διαθέτοντας ήδη ηγετική παρουσία στο χώρο της φροντίδας υγείας στο σπίτι στην Ευρώπη, η Air Liquide συνεχίζει να επεκτείνει τις δραστηριότητες της στον συγκεκριμένο τομέα στην Ισπανία, μία αγορά με σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης. Με την εξαγορά της ισπανικής startup DiaLibre, η Air Liquide εμπλουτίζει τις υπηρεσίες που προσφέρει για να υποστηρίξει τους ασθενείς με διαβήτη σε κάθε στάδιο περίθαλψης, από τη διανομή του ιατρικού εξοπλισμού μέχρι την εξατομικευμένη υποστήριξη. Η Air Liquide Healthcare παρέχει ήδη υπηρεσίες φροντίδας υγείας στο σπίτι σε 1,6 εκατομμύρια ασθενείς με χρόνιες παθήσεις σε όλο τον κόσμο, και αναπτύσσει νέα μοντέλα περίθαλψης με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.
Η Air Liquide εξαγόρασε την ισπανική DiaLibre, μία startup που ειδικεύεται στη φροντίδα του διαβήτη. Χρησιμοποιώντας καινοτόμες τεχνολογίες, προσφέρει εξατομικευμένα προγράμματα θεραπευτικής υποστήριξης σε συνδυασμό με ιατρική παρακολούθηση των ασθενών. Η DiaLibre συνδέει τους ειδικούς - γιατρούς, νοσηλευτές, διαιτολόγους, ψυχολόγους - με τους ασθενείς προκειμένου να προσφέρει βελτιωμένη καθημερινή υποστήριξη. Κατά την πρώτη επίσκεψη, ο ειδικός της DiaLibre ξεκινάει με τον ασθενή τη θεραπεία που έχει υποδείξει ο γιατρός και καθορίζει το βέλτιστο πρόγραμμα σύμφωνα με τον τρόπο ζωής του. Το εξατομικευμένο πρόγραμμα περιλαμβάνει πρόσβαση σε ηλεκτρονικά προγράμματα εκμάθησης και εκπαιδευτικά βίντεο, εργαλεία απομακρυσμένης συμβουλευτικής, όπως συμβουλές διατροφής, καθώς και ψυχολογική υποστήριξη για να τους βοηθήσει στην καθημερινή διαχείρισης της χρόνιας ασθένειας τους. Αυτή η υποστήριξη στοχεύει στη βελτίωση της τήρησης της θεραπείας από τον ασθενή μακροπρόθεσμα.
Η Air Liquide δραστηριοποιείται στην ισπανική αγορά φροντίδας υγείας στο σπίτι για περισσότερα από 50 χρόνια. Από το 2016, μέσω της θυγατρικής της Novalab, υποστηρίζει ασθενείς με διαβήτη τύπου 1 και 2. Με την εξαγορά αυτή, η Air Liquide μπορεί πλέον να προσφέρει εξατομικευμένες υπηρεσίες στους διαβητικούς ασθενείς σε όλα τα στάδια περίθαλψης.
Ο François Jackow, Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Air Liquide, υπεύθυνος για τις δραστηριότητες του Κλάδου Healthcare, δήλωσε: «Καλωσορίζουμε τις ομάδες της DiaLibre, που διακρίνονται για την ιατρική, τεχνολογική και ψηφιακή τεχνογνωσία τους. Η εξαγορά αυτή μας επιτρέπει να ολοκληρώσουμε την προσφορά μας, που έχει ως στόχο να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των ασθενών μας, παρέχοντας τους την πλέον κατάλληλη προσέγγιση σύμφωνα με το προφίλ τους, γεγονός που είναι εξαιρετικά σημαντικό για τη συνέχιση της θεραπείας. Με την συγκεκριμένη εξαγορά, δίνεται η δυνατότητα να ενσωματωθούν νέα μοντέλα περίθαλψης στην προσφορά μας. Παράλληλα, ανοίγονται νέες προοπτικές ανάπτυξης για τον τομέα φροντίδας υγείας στο σπίτι στην Ευρώπη».

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης