Επιχειρήσεις

Ισχυρά αποτελέσματα για την εταιρεία Φυσικό Αέριο

Ισχυρά αποτελέσματα για την εταιρεία Φυσικό Αέριο
Με επενδύσεις που ξεπέρασαν τα €12 εκ. η εταιρεία δημιούργησε νέα δεδομένα στην εξυπηρέτηση πελατών στον κλάδο της ενέργειας
Το 2018 ήταν μια εξαιρετική χρονιά για τη Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας, κατά τη διάρκεια της οποίας η εταιρεία κατέγραψε ισχυρά οικονομικά αποτελέσματα και διεύρυνε την πελατειακή της βάση. Στον έναν χρόνο λειτουργίας της ως ολοκληρωμένος πάροχος ενέργειας, η Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας έθεσε ισχυρές βάσεις για περαιτέρω ανάπτυξη το 2019, σημειώνοντας ήδη ρεκόρ επιδόσεων κατά το Α’ τρίμηνο του έτους.
Συγκεκριμένα, το 2018 ο κύκλος εργασιών της εταιρείας ξεπέρασε τα €163 εκ., διαμορφώνοντας τα καθαρά κέρδη σε περισσότερα από €5,2 εκ. με τον όγκο πωλήσεων να φτάνει τα 3,3 εκ. (MWH). Παράλληλα, με 33.000 νέα συμβόλαια, τόσο στο φυσικό αέριο, όσο και στο ηλεκτρικό ρεύμα, η Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας εξυπηρετεί πλέον 400.000 νοικοκυριά και περισσότερες από 9.000 επιχειρήσεις και βιομηχανικούς πελάτες.
Η εταιρεία πέτυχε επίσης το 2018 σημαντική γεωγραφική εξάπλωση, με τη λειτουργία νέων καταστημάτων στη Θεσσαλονίκη και τη Λάρισα, τη δημιουργία νέων ομάδων πωλήσεων, την επέκταση του δικτύου των συνεργατών της σε Βόρεια και Κεντρική Ελλάδα και τη συνεργασία της με το ευρύ δίκτυο της Vodafone. Έτσι, μέσω του αναπτυξιακού της πλάνου, η Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας αποκτά πλέον παρουσία σε κάθε νομό της χώρας.
Επιπλέον, με επενδύσεις που ξεπέρασαν τα €12 εκ. η εταιρεία δημιούργησε νέα δεδομένα στην εξυπηρέτηση πελατών στον κλάδο της ενέργειας, μέσα από εξελιγμένα πληροφοριακά συστήματα και στρατηγικές συνεργασίες με σημαντικές εταιρείες, όπως η Interamerican, η EuropAssistance και η Alpha Bank.
Το Α’ τρίμηνο του 2019 η Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας κατέγραψε τον υψηλότερο κύκλο εργασιών στα χρόνια λειτουργίας της, σημειώνοντας αύξηση 54%, αγγίζοντας τα €105,2 εκ. και με καθαρά κέρδη αυξημένα κατά 48%, ξεπερνώντας τα €7 εκ.
«Με περισσότερα από 160 χρόνια παρουσίας στην αγορά η Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας είναι σήμερα μια εξαιρετικά δυναμική και υγιής επιχείρηση που δημιουργεί προστιθέμενη αξία για τους πελάτες, τους συνεργάτες, τους εργαζόμενους και τον μέτοχό της» δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας, κ. Ιωάννης Μητρόπουλος. «Παρά το γεγονός ότι το 2018 ήταν μια ιδιαίτερα απαιτητική χρονιά, εμείς πετύχαμε ισχυρά οικονομικά αποτελέσματα και θέσαμε σε λειτουργία νέα κανάλια και δομές, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για ακόμα πιο δυναμική ανάπτυξη το 2019. Ξεπερνώντας ήδη τους στόχους μας, το Α’ τρίμηνο του 2019 καταγράφουμε 14.560 νέα συμβόλαια σε φυσικό αέριο και ηλεκτρικό ρεύμα, με το συνολικό στόχο για το έτος να ανέρχεται σε 60.000 νέα συμβόλαια. Διαθέτουμε την εμπειρία μια εταιρείας 160 χρόνων, σε συνδυασμό με το πάθος, την όρεξη και τη δυναμική μιας νέας επιχείρησης. Έτσι είμαστε σε θέση να προσφέρουμε διαρκώς καινοτόμες υπηρεσίες και προϊόντα που οδηγούν τον κλάδο στη νέα εποχή».

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης